Gissa vad jag har gjort!?



Tränat! jepp, jag har alltså gett mig in på det efter många år utan att ens röra det lilla minsta på fläsket =P

Johanna tränar på friskis & svettis och frågade mig för ett tag sedan om jag inte skulle hänga med på en provomgång ( alla får en gratis provomgång). Ja, varför inte !
Det var härligt att röra på sig, men shit så otränad en kropp kan vara. Men detta kan nog vara något för mig, synd bara att det ligger lååångt bort, och inga bra bussförbindelser.


Ikväll har vi käkat tacos, åh..det var så gott. Varför tröttnar man aldrig på det? Jo.., en gång gjorde jag det.., när jag var gravis med Sid.., men nu så..alltid gott! Blir tidig kväll idag, M ska upp tidigt som fan o jobba imorn.., inte tänker jag lägga mig efter han iaf.., vågar inte sitta uppe själv..buhu!

Nu ska ja pussa på min älskling.

Natti


Sov så gott!

Zion Lee




Att Zion vaknar samma tid varje kväll/natt börjar bli ett orosmoment. Han är endå snart ett år gammal, borde han inte sova åtminstonde en hel natt mellanåt (förutom när han är sjuk) ?

Vi lägger honom samtidigt som Sid varje kväll, för det är då han är trött... ( kring sju, halv åtta). Sen vaknar han alltid till vid 24 tiden och sen en gång till kring 3 eller4 snåret. Det är precis som att han är en tidsinst bomb. Zion vaknar o gråter hysteriskt, och varför gör han det? Det är inte hunger,, inte tänder som krånglar..hmm..mörkrädd...nää...vi har lampan tänd ibland, men det gör ingen skillnad. Suck..., jag vill att han ska passera detta och kunna sova hela nätter.., det behöver han. Min minsting...tänk att det ska vara så svårt.
Jaja, vi ska väl vara tacksamma för Sid och hans bra sov-vanor.


Usch...tråkigt att kl börjar bli mycket, jag vill sitta uppe hela natten och titta på usel tv och dricka gott, synd bara att man vet..att sovmorgon existerar inte. Det blir väl till att borsta gaddarna, lägga sig i sängkläderna som skulle ha tvättast för länge sen.......och sen försöka blunda.


Sov nu gott


och vi som...

skulle gå på julmarknad, men mamma och mormor valde helt fel tid. kl 12.., det går ju inte om Sid ska hänga på sa jag. (han sover kring den tiden) Jahapp! det var ju synd. Istället tog vi en tur till biltema, köpte hobby spray färg (vit) som är grymt användbart till mkt när man har hus. Blev lite annat krams, så som små bilar till Sid, pussel..mm.


Skulle gått på bio idag, och det sket sig med...fan också! Jaja, får göra det bästa utav dagen.., mamma skulle ju baka lite lussekatter sen..mums! åker väl dit en stund och fikar.

baha

Vilken bra dag!

Lämnade Sid hos mamma runt 11 tiden, därefter åkte vi till Toys rrrr us för att inhandla det där parkeringshuset till Sidden. Det fanns 4 olika att välja mellan, och den dyraste var ju självklart den vi ville ha ( för att den var helt klart mest roande). Men vilken tur hade inte vi.., Thomas..en vän som bor i Gbg men är ifrån Karlstad jobbade extra där i helgen, och han var där just då. Detta gav oss en fin rabatt, rättare sagt 40% =)

Vi slog till och köpte det dyra garage/parkeringshuset, som då inte blev så dyrt iaf =) YES! Zions julklapp får vänta, vi kom verkligen inte på vad vi skulle köpa. Vad köper man till en liten man på 11 månader? Det han finner roande är allt som går att stoppa i munnen. Kom med ett förslag tack?


 

När vi kom hem från handlingen satte jag igång med målning..., haha..känns ju som att jag inte gör annat än målar här hemma. Men kolla här...

Jag och <3



dagens projekt. Jag blev nöjd, väldigt! Bilden är på mig och M <3<3<3


Efter att Sid kom hem igen, var det full rulle tills det att barnen skulle lägga sig. Nu myser vi och njuter av våran tid. Åh..jag längtar till lucia helgen...GIVE ME!


Peace


Hemkommen

Mm...det luktar gott ifrån köket! Ikväll blir det fredagsmys vill jag lova!


Yepp, jag jobbade från kl 13 till 18 , Bettan ringde i all hast igår och tyckte jag skulle jobba...hon visste tydligen att det skulle bli mycket att göra idag! OCH..ja visst..det var fullt! Lite halvtråkiga kunder, menmen...att jobba bara eftermiddagen gick ju väldigt fort. Åh..kul att komma ut o jobba igen! Trivs som fisken i vattnet.


Nu ska vi äta och titta på Harry Potter.

puss


Naw <3

Manter

Det här är nog sjätte dagen jag går och tänker på min vovsing. Saknar han jätte mycket..det gör lite ont i hjärtat när jag tänker på han så mycket. Jag ska nog skicka väg ett sms till Xet och höra hur det är med honom. Jag vet att jag har varit dålig på att höra av mig, men jag avstår helst att ha någon sorts kontakt med P. Så fort man skaffar kids får man ju mindre tid över till annat, det var just därför jag inte kunde ha kvar han. Jag vet att han har det bra och det är ju det viktigaste.

Drar mig för att fråga hur han mår. Hans epelepsi ( stavas det så?) kan ju förvärrats, han kanske inte ens lever? NÄMEN usch.så får jag inte tänka.., jag skulle bli grymt knäckt om så var fallet. När ska jag ha tid för han igen.., ja vill!


Om dagen nu.

När Sid var på dagis passade jag o M på att åka o kika på julklappar till barnen. Vi hade bestämt oss för ett garage hus till Sid, men i samband med jultider kommer höja priset tider. Detta vi hade kollat ut kostade innan höjning 299 och nu efter höjning..599..hmm? Ingen dålig höjning om man får tycka till..=/ Jepp..så det sket sig. Vi fick iaf något för dom små slantarna vi hade med oss. Två Barbie dockor till min brors dotter, två leksaksbilar till Sid och en skruvmejsel som låter o blinkar till Zion. Så fort jag får mina pengar ska jag/vi inhandla lite mer seriösa julklappar.., lite jobbigt det där ..M får pengar två dagar innan mig.

Efter lite shopping åkte vi till Oliven och köpte med oss två sallader hem, mums! Tittade lite på tv och kopplade av. Efter intaget av mat tog vi tre en promenad till dagis, hämtning av Sid. När vi väl var hemma igen skulle vi försöka vara ute en stund med barnen.., men vad händer då.....JO..hela himlen öppnade sig och ner föll tunga droppar! Jaha..det var bara att gå in...och bygga med lego ist! =P

Mot eftermiddagen åkte vi hem till C för att Sid skulle få leka lite med sin vän.., blev mest lek med hennes saker ist! Fikade lite o tölade som vanligt.., trevligt och ett bra sätt att få tiden att gå.

Nu är det soffläge och vi har nyligen käkat tacos. Känns som jag är gravid igen. Magen sväller hemskt mkt efter mat..usch! Nope.., måste blåsa håret nu, vägrar lägga mig med blött hår.., hur skulle det se ut när jag ska jobba imorn =P Jäjj!


Peace


Idag hände något jobbig...

Nyligen satt mig i soffan..,funderar på att sova en halvtimma eller nåt, har så fruktansvärt ont i huvudet!

Känns som världens längsta dag idag, och jag har ständigt kollat kl. Snacka om att man längtar efter att den ska bli läggdags för barnen. Att det ska behöva vara så dåligt väder, det gör mig allmost förbannad! Jag behöver vara ute med barnen..men inte går man ut frivilligt när det regnar och blåser halvt storm. Magnus 8-8 pass suger pung!


När jag var på väg till dagis vid 2 tiden för att hämta Sid, blev det lite stress...och mycket dåligt väder. Paraplyet ville inte vara ett paraply med dess funktioner..utan jävlades bara med mig. Detta gjorde mig asförbannad.., skulle bråka med det en sekund..och vad händer...JO..Zion och vagnen välter på något jävla sätt. Jag orolig som få höll på att få hjärtat i halsgropen.., men som tur var så hade jag spänt fast han med alla fyra spännen.., alltså slog han aldrig i marken med kroppen..huh! JÄVLAR så arg jag blev på mig själv.., inte första gången han har åkt omkull...fast då inte i vagnen. Usch..jag kanske är en dålig mamma?

Me dåligt samvete, har jag pussat på min lilla ända tills han fick lägga sig o sova nu på kvällen. Flåt mini..., men mamma har ett för mkt stressat huvud.


Nu ska jag gå o kika så att han somnat, och ser ut att må bra. Mini <3


Dumma-mig


Kom December.



Fortfarande bitter för att jag inte kan börja jobba i jan. Måste vara drygt att vara arbetslös eller pensionär. Jag har ju smakat lite på att ha såna dagar, fy fasiken...tråk! Allt tjat om att jag ska ta körkort för att det skulle underlätta, går snart igenom. Jag vet att det behövs, allt skulle ju bli så mkt lättare.., men vafan..jag tycker fortfarande att det är otäckt att köra bil. Om jag var rik skulle jag ha en privatchaffis..det vore nåt!


Imorse snoozade jag en hel del, tills jag insåg att Sid ska ju vara på dagis vid nio! SKYNDA SKYNDA. Klä på alla barn, i med kidsen i barnvagnen..på med regnskyddet, paraply till mig o sen iväg. Tur att det ligger såpass nära som det gör. Tänk vad kyla och oväder kan ställa till det. Allt blir så mkt krångligare. Längta till våren och sommaren =) men först får det gäna bli JUL =)

Idag blir det hemmasysslor, inte fan går jag ut i det här vädret iaf..nope. Magnus jobbar till 20 tiden ikväll, kommer hem kring 21..då ska vi dricka vin har jag bestämt. Hoppas han tar med sig projektorn som vi skulle få låna, så att vi kan göra ordning våran fondvägg i vardagsrummet. Imorn blir det mera pyssel...jäjj!


peace

Magen



Nu är det kväll igen =) Mama sitter i soffan och njuter av bra tv och soyakorv.

Satt o tittade igenom lite bilder, och detta var den första jag såg. Min första graviditet, med Sid i magen. Åh! i miss..., jag älskade att vara gravid, kan helt klart tänka mig att vara det igen. Vi har faktiskt pratat om en tredje..., men vi har bestämt att vänta tills pojkarna blivit lite mer självständiga. Vi vill ju ha en flicka till i familjen =)

 

Fasiken också, våran ansökan om dagisplats till Zion sket sig!, han fick iof en plats, men dock inte på samma dagis som Sid.., och det funkar verkligen inte. Jag tog upp luren o ringde den där lilla slynan som var mycket mer än otrevlig. Jag förklarade min situation och att jag slutar jobbet kl 18.., att hinna med att hämta två barn innan halv sju på två olika dagis..GÅR INTE! Trots att jag förklarade det för henne tyckte hon att, det var konstigt.. SUCK. Där sprack mina sk drömmar om att börja jobba i Januari...fanfanfan! dumma jävla kommun, ska vi behöva fixa något privat? ELLER.., ska jag behöva vara mammaledig ett halvår till? det skulle isf innebära att jag gått hemma i över 2 år. Vi /jag får helt enkelt hoppas på ett mirakel.


Nu ska jag svulla i godis, vänta på att min man ska komma hem..

peace


Skratta åt skiten!


Åh, idag har det varit en sån där mysig känsla dag. Började med att jag fick sovmorgon =) Magnus tog med barnen upp och lät mig nana vidare då jag har varit sjuk och är väl fortfarande dock. Tror kanske att den extra lilla sömn jag fick hjälpte en aning, jag mår mycket bättre nu.  När kl var kring nio tiden ringde pappa och väckte mig...tack för den! Nää., det gjorde la inget.., han kom ju på besök senare efter det...=)
Gick upp efter att faderkakan ringt, och kom upp av att glada barn satt vid köksbordet o käkade frukost..mys!
Efter frulle, tog vi med barnen ut en sväng. Magnus åkte o slängde lite skräp på tippen och därefter kom faderkakan med färskt bröd.., det var bara att sätta på kaffet =)
Barnen fick träffa sin morfar en stund, det uppskattas,..om inte av dom..så av mig. Han träffar dom så sällan.
När the old man for hemåt, la vi kidsen för att sova en stund. AH! sweet.....mera tid för att greja i huset. Jag målade i grovköket, magnus rensade ur carporten.., härligt att få saker o ting gjorda!


Nu på kvällen var jag iväg till salongen med mamma. Vi färgade och klippte, hon blev så fiin så =) Nu sitter man här i soffan, har precis käkat den goda tacos. Min underbara man sitter här intill mig och vill nog ha lite utav mig., bäst att lägga från sig datorn =P


peace & love in the night.


Vem ska vara tomte?

Försökte plåta barnen tillsammans i tomte outfits, gick sådär..









Inte lätt.., men dom försökte verkligen <3

Och på tal om jul. Iår ska familjen fira jul hemma tillsammans. Ska bli tokmys!


Ikea på en söndag

don't go there!

Kan inte räkna känner jag, men är nog inne på min fjärde dag med illness! Trots att hela familjen (utom Magnus) är sjuka så tog mamma med mig och Sid till IKEA, jag bara kände att jag var tvungen att komma ut, är hemma så mycket som det är. Det var nog den dummaste idé! Det var så bedrövligt mkt folk, och köerna var enorma! Vi stod alltså i denna enorma kö bara för att köpa en stekpanna, några ljus och strumpor. Inte nog med det, mamma hade lovat Sid en mjukglass, så vi stod alltså i en TILL kö (lååååång)..för en mjukglass...huh!


Nu börjar min man piggna till, det hjälpte tydligen att gå o spy! =P Han var go och åkte och köpte BK =)) mums!! Det var det godaste jag ätit på typ ..hela veckan! Tack hun!


Nu ska vi ta upp Sid, kolla hans temp..., just det..sätta upp gardinerna i vadagsrummet vore en idé.., då grannungen nö-glodde in lite för mkt för att inte tycka det var creepy!


Fy och bajs!



Förmiddagen var ju mysig, vi var nere på stan en sväng i solskenet! Träffade mamma och även en gammal vän.

Barnen är fortfarande dåliga, likaså jag =/ , kände trots det att vi var tvungna att komma ut i friska luften. Nu på kvällen har jag blivit sämre, och Sid har fått tillbaka sin feber. Zion hostar fortfarande , är dålig som få.., men feber har han ingen..thank god. Fanfanfan!!!! jag vill inte vara dålig.., man tappar ju alla sina krafter.., krafterna som ska gå till att ta hand om mina sjuklingar. Magnus valde verkligen fel dag att gå ut på..menmen.., klart han ska få gå ut om han vill, mah love!


Trots att jag är dålig fick jag ett ryck o började baka lussekatter, dom blev gottegott! ,,men ack..kändes som jag hade sprungit 20 mil. Nu är vilan här.., jag ska bara rå om mig själv o dricka det goda vin..kanske lite julmust med. Ds lite och mysfilten står först på listan! Lika bra att preppa med en hushållsrulle, det lär behövas...snora mera!



Influensapuss


Sir, i'm not ill.

Toodiloo!

Kvällen igår var mys. Vinet var helt suveränt! därför ska vi nog inhandla det igen..idag?

"mammas pojkar" är dåliga =/ hosta, feber och lots of gnäll! Man blir en aning låst när alla är sjuka, inte så att man bara kan gå ut o göra grejer hela tiden . Trots det ska vi ska vi endå försöka att åka ut och kika på julklappar i eftermiddag, vi har ju mest varit inne hela veckan.. =) Hoppas bara att barnen inte blir för jobbiga.


Nu ska Magnus spela guitarhero.., tycker det är smått intressant när han ska välja frontfigur.., skitsnygg tjej med snygga kläder.., nu förstår jag varför det är kul att spela ! HOT

peace


Nöjd!

     

Men dah, visst blev det gudomligt snyggt med spegeln och allt det andra? Me love!!

Jahapp! imorse slängde vi in ungarna i bilen och skjutsade bort mig till laserkliniken. Usch.., jag var nervös..men tack vare att jag var/är sjuk så släppte det en del. När jag väl hade satt min fot därinne var det inte problem alls, och "allt" gick väldigt smidigt och fort. Det tog 20 min...och kostade bara 1500..GAH! känns som man blivit lite luras, bäst för dom att det blir förbättring. Gjorde det ont? JA!! ont as hell..och tårarna bara rann..men smärtan försvann lika snabbt som den kom. Se så.., nu har mami inga pengar kvar...tur att barnbidraget kommer imorn
=P


Sid var feberfri idag, märks att han börjar få sina krafter tillbaka.då han är överallt.., skriker..och tjurar! Tyvärr så har minifisen fått skiten.., han hostar som en gammal gubbe med dubbelsidig lunginflamation, hade även 38,6 i feber, stackare. Jag börjar känns mig lite bättre..kanske orkar ta mig ett glas vitt vin till maten sen? mums!

puss på pung

 


Ansiktsburk!

                                               Zion Lee   Sid med feber   

Minifiis, sjukfiiis!

Sids feber hänger i, uschamejjen! bort med dig dumma feber.., kom och gör min son frisk igen..någon? hokuspokus! Zion har klarat sig, men man sitter nästan och väntar på att det ska bryta ut där med. Jepp, jag har iaf blivit smittad! JIIHA! Enda dagen på jobbet denna månad och jag lyckas få feber...and the odds are?

Tack kära moder som kom och hämtade mig på jobbet, det var sneeelt! När jag kom hem kring 18 tiden var männen ur huset, rättare sagt.., DOM gjorde IKEA. Jaa, att ta med barnen dit is the shit.., det är som en enda stor lekhage! Tur att Magnus har körkort.., men inte jag? morr!

FITTBRITT-dator, satt nyss och ladda upp bilder och datorn bara tvärslocknar! sååå arg....sööö arg jag blev! Där var det nära jag slängde skiten! Nu så..nu så funkar den igen.


Uscha! jag är nervös inför imorn...huh! jaja, lika bra at spä på det onda..eller hur? Lite spännande också, detta är ju ett skönhetsingrepp kan man la säga, och dyrt äre! ännu mera fittbritt! jeje, jag kommer nog att överleva.., jag har ju som sagt tryckt ur mig två barn inom ett år..=)

NU ska moi pussa på min doding o käka IKEAs äckliga choklad.

peace and aliens


 


Mammas sjukling

Sid

Attans! Sids feber vill inte gå ner, utan åt andra hållet. Innan vi la honom för kvällen hade han 40 graders feber =/ Stackars lilla. Han ville/orkade inte ens vara uppe på benen. Det blir nog till att stanna hemma imorgon med.
Kan detta vara eftersviterna från sprutan? neeeej..?
Ska kolla i munnen på han imorn och se om jag hittar några blåsor.., något Marielle sa att hennes dotter fick för ett tag sedan.., hmm.hope not.

Sätan, vi har käkat gott nu på kvällen och tittat på plastikkirurgerna typ det enda som är ok att titta på..,  usch..denna dåliga tv. Nu sitter vi o knaprar pinnar...alkoholen är slut, Magnus får nog åka iväg till bolaget imorgon.., då har han en uppgift, vettigt!

Nää, om man ska ta och mysa vidare.., blir inte allt för sent med tanke på att ja ska upp och jobba..., haha..jag tjatar ihjäl mig och er om att jag ska jobba, som att det vore värsta grejen...MEN DET äre ju för fan! har varit hemma i två års tid...GOD DAMN IT! hihi...ruuligt!

Natti alla blodsugare

peace


Liten och stackare..



Hör och häpna, Magnus och moi fick sova en hel natt utan att behöva gå upp =) och gissa om man känner sig som en ny och hel människa!

Dom båda sov från 19.30 igår till 0800 imorse..uuu va gött!. När man väl gick upp fick vi ta tempen på Sid då han fortfarande såg dålig ut, jepp..39 i feber..så det blev bara att stanna hemma, dagis får vänta.
Antar att det har med tänderna att göra, han dreglar ju en del som sagt. Det kan ju iaf inte vara någon svininfluensa, då han har fått sitt skydd.

Just nu grejas det i vardagsrummet för fullt! Magnus harr satt upp den stooora spegeln, lampetterna, (stavas det så?)...skarvar sladdar och jox. Måste skryta lite och säga att vi får ett jävligt fint vardagsrum.., värt att ta lite bilder sen =)
Bäst att jag hjälper till lite..

peace


och nu är det kväll.

Vilken bra idé det vara att gå ut och gå, NOT. Det regnade visst en aning, och inte nog med det.....DET var sååå mörkt! Tur att vi har bra reflexväst på Sid iaf. Själv har jag en liten jävla reflex som ska föreställa ett hjärta, hur bra funkar den tro? inte så bra ..eller?
Promenaden bar iväg till fären, köpte lite blöjor ..välling o sånt. USCH vad dyrt det är med baby stuff.., hmm..den tredje får nog vänta =P

Sid´s feber ville inte gå ner idag, utan gick upp till 38,8.., hoppas han är feberfri imornbitti så han kan få gå till dagis och leka med dom andra barnen. Det var nemas problemas att lägga han ikväll iaf.., han sa inte ett ljud...stackare..han är så trött. Inte lätt att vara liten och sjukling.

Okej, nu sa (skrev) Tina att jag förmodligen skulle skriva kommentarer i andras bloggar, hmm...kanske inte är så dum den där lilla slynan endå =P pusspårej!

Näpp, nu äre jag som ska kommentera mera!

puss på pung


snok där..

juuuuuhuuu!



Igår hade jag över 20 besökare, det är rekord! men trots det är det inte många kommentarer.., vad är det för fel på er? haha!
Ne då..sånt behövs väl inte, detta är ju en dagbok för min del, inte brukar folk kommentera dagböcker och dess innehåll? =P


Ah! ringde kliniken imorse, hittade på att en utav mina kids va dålig.., så det var inga problem att få ny tid =) NU till det konstiga.., efter att ha pratat med dom, och  ganska direkt därefter tog jag tempen på Sid, han kändes lite varm o så..., jajjemän! feber , 38....sååå jag ljög ju inte iaf =P Stackars liten.., inte så hög feber men ser dock ut som han har sett ett spöke. Nu matchar vi varann, lika stora och mörka ringar runt ögonen.

Nu på onsdag ska jag hoppa in o jobba, uh va gött! komma hemifrån lite..inte fel.

peace

Ägg!

Kväll och lugnet är här, ah..gott!

Dagarna flyter samman, vad är det för dag idag? just det..söndag. Vi har (mamma o jag) tagit en jätte lång härlig promenad med kidsen. Känns ju inte direkt som att det är vinter, 8 jävla grader.., men klagar faktiskt inte..ganska gott. Jag tror jag ska ta tag i mig själv och försöka gå en timma om dagen, i need it!

Jag har ingen koll på dagarna som sagt, och upptäckte att jag har min tid hos kirurgen imorn kl 11.30..FAN! det går ju inte..Magnus ligger ju och sover till kl 14..GAH! Hoppas jag slipper betala någon avgift när jag bokar om tiden.., kanske kan man hitta på att man blivit sjuk?

Ikväll ska jag troligtvis sova på soffan. Först ska jag käka upp pizzan..dricka upp colan, och fortsätta se tv.

Baby är ledig i över en vecka från imorgon..jäjj!

Peace


Lördags -mys

Nu sitter jag och Lynn och myser i ett varsitt hörn av soffan, gud så gott. Vi kör premiär på glögg för iår..mmm..gott!

Idag har vi varit på salongen och grejat med Lynn's hår.., avfärga som inte tog..fuck! jaja, vi gjorde lite slingor på det..det blev bättre, eller rättare sagt..det syntes. Annars har det blivit pizza och lite mys med barnen <3

Kanske blir det en sen kväll, vem vet..,..mkt porr snack här i soffan..haha!

peace

Vaccin

                             

Ohååjaja! vilken tokig dag!
Först åkte vi ut till Bergvik ( Ica maxi) för att storhandla, idag gick det på 1300, usch va dyrt det ä med mat!
När kl var cirkus 12.30 kom vi hem, slängde i barnen lite mat, och under tiden bestämde vi oss för att åka till kronoparkens vårdcentral för att stå i kö för lite vaccin till kidsen. Jepp, vi bestämde att det antagligen var det rätta. (trots att jag är emot). Nu handlar det iof inte om mig, utan mina ögonstenar.., dom får inte bli sjuka. MIG skiter jag i...jag driter fullständigt i om jag får skiten.., jag är endå bara hemma..
Om jag hade vetat att det skulle ta 2 timmar innan dom fick sprutorna.., hade jag nog tänkt en gång till....hmm. Uh..vilken jävla masshysteri.., folk är så rädda..såååååå...
Kändes som att det var krig eller nåt, och alla människor samlades på ett o samma ställe...folk stod nästan på varandra.. huh! Nej! jag tänker nog inte ta vaccinet.., eller?


Nu är vi iaf hemma igen, och vi råkade unna oss BK idag.., vi orkade helt enkelt inte laga någon mat. Soffläge o nintendo. Snart ska jag åka till salongen, klippa min broder. ..huh.., alltid är det något.

hej sålänge..
peace

Rör-igt

Oh, sista timmen på kvällen med barnen är grymt intensiv, nästan så man ser dubbelt ibland.
Jag vill ge ett gott råd till dom som är 40 plus, skaffa inte kids...man är för gammal för att ha dom krafterna att orka med... ( vad jag tror iaf..när man ser min pappa ex)

Ge mig STYRKA!
Jo jag vet..jag har skaffat dom förbannat tätt.., det är både nackdelar och fördelar.

Snart blir det blöjbyten, välling och nattning..uh va gött!


Jag ska få mig lite BK idag...uh jag har tamefan världens bästa man!

kuss

Snart är det helg igen...

                                  Bajs

Detta är lite vad man längtar efter varje dag, JA! att få sätta sig ner i soffan med en filt över sig..och bara..vaaaara!

Imorse blev det stress, vaknade kl 08.00 ..trött som en gris insåg jag att det skulle bli bråttom då Sid ska vara på dagis kl nio. Det är iof en timma dit.., men att göra iordning två bångstyriga barn är inte easy. Vi anlände iaf till dagis prick nio.., man vill ju utnyttja varenda minut man får ha honom där. Fem timmar går så ruggigt fort.., sen ska man underhålla dom båda från kl 14, till läggdags.....åhh i wish i had a car...and a drivinglicens....buhu!

Sen vi kom hem har jag hunnit med att göra frukost, laga mat..diskat..allt sånt där en housewife gör. GUUD så jag längtar efter besked om dagisplats till Zion.., det borde komma snart..
Jag vill börja jobba..., har ju gått hemma i drygt två år..., lite boring i längden. Ska iaf jobba lite extra i Jul..det blir gott.


Idag ska vi försöka få lite mer ordning här hemma, sen på eftermiddagen kommer Johanna en sväng. Ska försöka vara ute med barnen så mycket som möjligt.., det känns lättare att vara ute med dom.
Måste nog boka om min tid hs laserkliniken med.. =/ insåg att jag ska jobba två dagar efter besöket.., det kanske inte blir så bra..hmm...jaja. Vi får se vad dom säger..


Imorn blir det gott, Maggie är hemma..då kanske vi kan börja handla julklappar? gå på stan o fika lite..myys!

peace


%¤&Y(===&%

Jag håller med Mariellé om att rubrik är mest överskattat!

Jepp, onsdag och Magnus har gått på sitt första pass för den här perioden. Jag har varit och lämnat Sid på dagis...uh så gött! Nu sover mini också.., då ska jag passa på att få lite gjort. Vi är klara med vardagsrummet, men städningen därefter är inte klar.., den får jag ta tag i...bajs! Försökt att flytta hyllan som väger bly.., den vill inte bli rubbad! vafan...den står liksåm mitt i vardagsrummet..DEN ÄR SÅÅ IVÄGEN! Ska man behöva ha en man för att få nåt gjort? NÄPP! jag vägrar..jag ska klara av det där själv..om det är så d sista jag gör!

var Lucia helgen bokad också =) jepp..Magnus o jag ska bo på hotell hela helgen och bara få koppla av, mysa...äta god mat...shoppa...och framförallt...SOVA ..uh så gött! Vilken tur att det löste sig med hans ta ledigt dagar...jäjj! Känns så otroligt bra...ih.

Näpp..nu ska ja städa som sagt.

peace


Mätt!

                                   

Gud så mätt jag är!
Efter att ha käkat blåbärspaj, två veg burgare och nu sist..en massa chips med dipp...urk! Det värsta av allt är att jag garanterat kommer att bli hungrig om en timma eller så igen..=/ Detta med mig stämmer inte, jag ska nog ringa sjukvårdsupplysningen och fråga lite grejjs..



Idag är sista dagen Magnus är ledig, han börjar jobba kl 06.00 imorbitti...åker med andra ord halv fem cirkus....böööl! Vi har grejat här hemma, vardagsrummet är i stort sett klart =) jääjj! det var en lång resa..men nu ser jag ljuset i tunneln! När Sid var på dagis på förmiddagen åkte vi till byggmax o fixade det sista med lister, och nu på kvällen blev det klart....fiint!


Just det...jag gjorde ju en blåbärspaj för första gången idag.., den blev kanon god! jag kanske ska bli en bak-kärring!? Det kanske är min thing..=P Vad ska man baka härnäst? muffins? ..nämen..det kanske skulle vara passande med lussekatter..mmm...me love!

blää..nu ska jag och min mage gosa med mannen.

peace

Måndag, ganska trist dag eg!

Ahh,, jag njuter att magnus är ledig. Idag har vi varit ute på Bergvik och inhandlat snygga speglar till både vardagsrummet och lill-toan. Vi hade lite flyt med den lilla spegeln.., vi har letat o letat..o tillsut hitta vi en med svart ram i perfekt storlek. Var dock sista exemplaret och lite skavanker.., 30% off...yes!

Så..nu är vi hemma igen och har nyss käkat olivens greksallad !jammi!. Mätt som få och ser ut att vara gravid ännu en dag...huh. Jepp, då är det bara att sätta igång med målningen...passa på när kidsen sover middag. Kan man träna bort magen genom att måla? haha! i wish!

Älsk och peace


Bakis in my ass

Hej och håå...

jag är så totalt jävla bakis idag, det är inte klokt!! DETTA måste ju helt enkelt vara ett otäckt ålderstecken? Min kväll igår var iaf en hit, så jag antar att det är värt att gå och vara bakis en hel dag. Åh...jag är så lycklig.., allt faller ju på plats.., det har det iof gjort redan..men nu...ännu mer! Jag är så kär och så lyckligt lottad! MY MAN is the "shit", han får mig att må så jävla bra, heela tiden. Jag kan inte begära mkt mer. Vi hade så jävla kul igår, han och jag..och alla andra med såklart.., men gud vad vi måste ha sett kära ut =) Jag tror även att vi fick några kommentarer om det <3<3<3

Idag är det pappa dagen.., min papi fick några lotter av mig idag...det vet jag är uppskattat.
Min man ska få några han med, och en massa sex.., då tror jag min present till Magnus är complete!

Nu kommer Zion hem också.., så nu blir det fullt hus igen!
Längtar efter han..

nu ska ja gå o nosa på honom..

peace


Löksmak

..har nyligen käkat hemma fixade burgare, med myyycket lök på...smart! OCH vi som ska ut idag..haha.

Magnus är iväg till Johanna o lämnar Zion, hon ska ha honom inatt =) När han kommer hem ska vi måla lite till..., sen när kl blir runt 18 ska vi åka iväg med Sid till pappa. Jepp...lite stress.., men förhoppningsvis värt det!
Jag hoppas att dom är snälla mot Sid...annars jävlar!

Snart ska jag dra på lite schysst musik, det blir mkt lättare att greja när man lyssnar på goodi musik..eller hur?
Vårat vardagsrum är stooort...målningen tar aldrig slut..huh.., men damn it! det kommer bli fint. Love it!

Jaha, ikväll blir det fest som sagt.., hem till Magnus kompis Lisa som fyllde 28 i torsdags...Grattis till henne!
Ruuligt!!!

Ha en sååå jävla bra lördag! för det ska jag ha... =)

Peace

Mys

Nu är det Harry Potter och min snygga man som gäller!

Gud så gott med fredag.

peace


Fy fan va gött med FREDAG , mina syss

Stal bilden Tinis.., jag gillar!

Imorgon blir det partaj för våran del, jäjj!!!

Nyss lagt kidsen, uh va gott! Det var meningen att jag och barnen skulle ta oss ner en sväng till stan då jag behöver lite grejer fixat tills imorn, bland annat..systemet..MEN...kolla vädret ! Det regner såå mööööööööööööööööö! stan får vänta lite.

Nu händer det verkligen grejer bland dessa två syskon, Zion vill så gärna vara i närheten av Sid när han leker min sina leksaker.., vilket inte är så konstigt.., men Sidden gillar inte alltid att Zion ska vara med och vara i vägen..=/ detta slutade med ( imorse) att Sid puttade omkull Zion så han drog i huvudet i golvet..ajaj! Mini började stortjuta och SID fick bums gå till sängen för en time-out! Han ska lära sig i tid..! Detta är väl iof inte första gången..men det har blivit värre..
Jaaa..det är väl så det ska vara ..., Zion kommer nog ge igen tids nog. Huh.

Mami ska snart sätta på grytan i köket som har fullt med potatis i sig. Idag blir det hemmagjort mos med sojakorv gryta..jammi! Börjar ju bli dags för lunch snart. På tal om mat.., jag borde lugna mig lite..har gått up 3kg..och jag som hade tänkt gå ner typ 5 kg...vafan! Inbillar mig att jag är gravid igen.., men nej...det är jag inte som tur är. MEN VART KOMMER MAGEN IFRÅN? jävla skit! =//

Åh nej! kom just att tänka på att jag måste ringa Karlstad Energi igen.., dom jävlarna dök ju aldrig upp igår. SUCK! tycker det inte varit annat är krångel sen vi fick fjärrvärme...bajs!

Well.., får väl få tummen ur och göra det på en gång..

hejs
peace


mer snö..ge mig..

Nu har mamma intagit position soffläge. Nyss käkat lite krubb och i detta nu njuter jag av lugn och ro...ahhh!

Förmiddagen var ett enda maraton, det började med att fisarna vaknde kring sju tiden, upp och byta blöjor..ge välling..allt det där! sen göra sig ordning själv för att sen klä båda barnen ..massa ytterkläder innan promenaden till dagis. När kl var strax innan nio ringde rörmokaren och sa att han var på väg.., öhh...jag blev lite halvt grinig.., men pratade på och sa att jag var tvungen att gå till dagis och lämna min son.., är nog inte hemma förens 5 min över nio..TIDIGAST. Jaja..han fatta väl det. Skynda mig som fan..men kom iaf inte i tid dit.., när jag var på väg hem sen igen var kl 10 över..och jag fick panik..rusade hem med Zion! Onödigt! dom hade inte dykt upp. STRESS I ONÖDAN..det finns nästan inget som är värre...phu.

Med rörmokare i huset hela förmiddagen hade jag fullt upp att hålla koll på kvicka lilla Zion som kryper fortare än vinden. När det sen var dags att nana..tog mami tag i målningen i vardagsrummet.., synd att jag inte hann mer än en vägg.
Matlagning och lite städ...det var allt jag hann med..sen var det tid att hämta Sid.., gud så kl går fort när han är på dagis..man hinner knappt lämna han innan man ska hämta honom igen. Snöade hela vägen hem från dagis.., stoora flingor..synd bara att det inte lägger sig..d hade varit mys.

                             

Eftermiddagen har gått åt till att städa, tvätta..ta hand om barnen...leka med lego..äta mat.., fika med mamma.

Magnus jobbar sista natten inatt.. sen är han ledig i 5 dagar igen..gott! Vi ska försöka att bli klara med vardagsrummet innan han börjar jobba igen.., hmm..det ska nog hinnas med.

peace



Handy Mandy

Neehee, utan bilder detta inlägg med, då inte uppladdningen funkar..KÄSS!!

Numera är jag redhead! för första gången på måååånga år har jag en annan färg än en 3:a! ( mörkbrun)
Johanna hjälpte mig igår kväll.., hon tog lite väl lång tid på sig.., menmen..who can blame her..hon är inte någon frisör. Tack för hjälpen iaf.

Idag tog dom enskilda kort på dagis, så inom snar framtid får släkten ett varsitt kort på våran stoora "bebis".
Zion får nöja sig med att hamna på julkorten =) Just det, fan...det är ju faktiskt snart jul..., dags att börja handla julklappar...huh!

Här hemma har vi börjat med projektet: måla om vardagsrummet. Det har inte kommit så långt än med tanke på att man har lite tid över till sånt, plus att det är ganska stora ytor som ska målas två gånger. Det blir iaf vitt som vitare snö.., sterilt och härligt! Det ska helt enkelt se större och så ska all svart inredning passa in så bra som möjligt. Efter vi är klara med att måla väggarna vita..ska vi därefter låna en projektor o göra en egen fondvägg. Vad som ska vara på väggen avslöjas inte. Just nu sitter jag i detta vardagsrum.., och det är en kaos.., alla möbler på ett o samma ställe, plast över grejerna.., jag sitter typ på allt.., går med skor inne för att inte få färg på strumporna....aja..jobbigt..men snart blir det fint och då äre såå värt!

Imorgon kommer rörmokarn och även Karlstad energi.., det kommer bli en rörig dag..usch! Jag är trött.., faktiskt..beror nog på att jag har mens, blöder som en stucken gris.., järnbrist..bläää. Detta betyder...no sex på flera dar...det är joobbigt..., nog tur att han jobbar..då gåre inte i vilket fall som helst...

Just det.., till helgen har vi ordnat barnvakt!! jiihoo...det betyder..mera alkohol för mamma o pappa...,o även utgång, me love!

nu längtar jag o är sliten samtidigt.., bäst att lägga sig kanske..

peace and red

one to go..

Dåså...förmiddagen avklarad..phuu!

Nu sover stor-mannen, mini jagar data-sladden...

Har fått lite uträttat idag, duktig då! ringt rörgubben, ringt laserkliniken....och tom hunnit fått mat i min mage. =)

Nu ska jag ta en dusch.., bli människa igen!

peace


Oj vilket piss och skit väder!

Jepp, då väckte Zion mig en gång inatt och sen upp 05.00 imorse! Jag har det största leendet på läpparna..tro mig! Det är d värsta när man skaffar barn, glöm att få sovmorgon en enda dag!
Dagen blir så fruktansvärt lång när man är uppe från fem, sen ska man vänta tills Magnus kommer hem vid halv åtta.., man kan glömma att få någon hjälp med barnen iaf. Man skulle sett till att någon kompis fick samtidigt så man kunde vara mammalediga samtidigt, men nope...alla vill tydligen vänta med kids...i'm all alone!

Jaa, då var det tråkigt väder ute...what to do för att fördriva tiden. Vilken tur att tvättlapparna snart är slut, jag blir alltså tvungen till att gå ut fast än jag inte vill..usch!

Sid sitter på en time out i sängen, han är dum...slåss, skriker..jävlas! Men snart kan han klättra ur sängen, han är på god väg...dumt! Det kommer bli en ny prövning sen när han ska sova på kvällarna...huh!

Jag ringde rörmokarn förut, han kommer antagligen på torsdag.., ska byta ut våra radiatorer...dyyyrt! men måste göras! Sen ska jag ringa laser-kliniken.., tänkte boka tid till att ta bort ett ärr.., om jag får tummen ur vill säga..

Näpp, nu har han suttit av sin tid...
och mamma passar på att blogga.....taskigt! haha..

peace

Morgon stund har?

Tidigt imorse väckte Zion både mig o Sid, nejnej..vi får inte sova något utöver Zions timmar! Phuu...utmattad redan kl 05.56 över att ha vaknat några gånger under natten. Tycker nog att det varit mysigt endå, dom har båda varit väldigt snälla, och även så mot varann. Det värsta som kan hända när man är nyvaken annars är att båda har pissat o skete ner sig.., det betyder a hole lot of blöjbyten o klädbyten...bläsh!
Nu sover mini, Sid och jag tittar på bumbi björnarna.., eller det är mest jag som tittar...Sid leker med Magnus lp spelare..

Idag ska vi nog ta oss en tur hem till mamma, bli lite bortskämd kanske?

Magnus gör sin första förmiddag ( 12 timmar plus 2 timmars resväg) drygt..han är hemma så sent.., knappt han hinner säga natti till barnen, jaja..tacksam att han är ledig fem dagar mellanåt iaf.

Känns som måndag idag...hmm...jobbigt, bara söndag och pissväder.

peace


RSS 2.0