Fuck you totally much.

Lördag ..runt lunch..precis lagt Sid. Skönt när han sover middag..han är min lilla virvelvind!

Vi har nyss fikat med bellerina kakor o blåbärs-soppa, namnam. Nu spelas "mammas nya kille" på radion för fullt.., åh...älskar detta program.., jag kan inte sluta garva. Förut var det kattla som berättade om han är okysst, men bara knullat runt.., jag skratta så jag grät...Sid trodde nog att sin mamma blivit galen.

Vi var ute en sväng på morgonen, tog bort lite löv o sånt tjaffs, oh my...det är HÖST! men jag tar emot hösten med öppen famn, me love! Inte för kallt..., inte för varmt..fina färger o mysigt mörka kvällar !

Jag har lovat mig själv en massa grejer..., inget nyårslöfte..utan bara löften som inte har med nyår att göra. En liten lista:

1. Jag ska åka till jobbet & skriva ner tider/dagar jag kan jobba framöver.
2. Jag ska ringa en hudklinik o få en tid. ( har tänkt lasra bort mina skavanker efter att ha fått barn)
3. Anmäla mig till en "målar" kurs ..mer lr mindre teckna o lära mig gadda framöver.
4. Få tummen ur o våga åka till tandkirurgin på sjukhuset.
5. Unna mig själv tid utan kidsen.

Listan kan säkerligen göras längre, men detta är det mest viktiga just nu.

Sen till boggen, den måste göras om.., jag är trött på det rosa.., lr är jag?

Annars: Magnus gör en natt till, sen ledig i 5 dagar..ahh! då ska det hämtas kakel till lilla toan bla. Skövde?
UTGÅNG! OCH om jag har flyt så ska jana greja mitt hår till veckan...gud så gott.

Så...
nu ska jag se om lilla mini har vaknat, dags att fixa käk tills resten av männen vaknat...huh.

peace.


Belastning.

ahh!
vet inte vart jag ska börja..därför gör jag inte det.., jag hoppar in på mitten ist.
Idag är jag trött, tröttare än någonsin.., det enda jag kan tänka på är sömn..och vara ensam...helt ensam o bara ta hand om sig själv. Need som babysitting bad!
Blir mer påtagligt när Magnus jobbar dessa bedrövliga 12 timmars pass.., men är borta 14..hmm! Inte nog med att man ska behöva vara uppe på nätterna mer än någonsin, man ska vara förkyld o hängig. Jag måste spy ur mig lite galla, för jag retar mig så jävla mkt på min vardag...nu iaf. Längtar tills den 3..då ska jag iaf gå på fest och det kommer bli ett välkommet break..ahh!

På förmiddagen lämna jag Sid på dagis, moi o Zion tog en sväng till stan...hamnade på hm såklart...men det var inte alls så dumt..jag hittade en jätte fin jacka =) me love...
Tur att man kan unna sig lite shopping när man är nere.

Nu ska jag smälta min "stoora" lunch o passa på att vila innan jag ska hämta Sid...

herå


nyp

Ja precis, nyp mig så att jag vaknar. Vissa dagar lever man i en ständig bubbla.., inte för att det är en dålig grejja..men kanske lite enformigt. Har inte varit ute på ett tag, och när jag skriver ute..så menar jag krogen...vilket är ganska skönt endå.., med tanke på att mitt supsinne inte är var den brukade vara. Iaf så har jag endå planerat att gå ut nästa helg, ska bli skojj...träffa Tina o lite annat folk förhoppningsvis.

. vafan är det för fel på tv:n btw...eller ska jag säga fitt telia..., argh.

Idag har vi kikat runt på olika soffor, då den där soffan vi köpte aldrig kom o vi hade inte tålamod att hantera värmlandmöbler. FITTTTTT företag i say!  Em möbler lutar det år.., bra service..bra kvalité m.m. Sommarlagret känns sådär.., lite budget..hmm..dålig kvalité kanske? fiiina soffor.., men är det något att ha? Jaja, vi tänker ha lite is i magen iaf.

Ikväll är Magnus ute med jobbet, hoppas han inte kommer hem o är på tok för full.., det orkar ja ente med. Namnam.., skönt med lite lugn nu på kvällen.., jag o datorn...och lite kass tv.., ahhh!

Imorn ska ja träffa lite fika sällskap.., kika runt lite mer på soffa kanske.., planera vårat badrum lite till..,  nu till veckan kommer dom o ska fixa...jäjj! finally.

så, nu ska jag väcka Zion o ge han lite välling..så nanas det förhoppningsvis inatt.

peace


Brus

Bra dag..braaaaaaaaaa dag i say!

När Sid var på dagis åkte mini o moi in till stan. Jag hämtade min vigselring efter att den har blivit fixad ( minskad), kikade på lite kläder, köpte lite kläder..myste runt lite.

Inne hos optikern fick jag samtal från köpbarnvagn.., våran phil and ted hade kommit...jää! kunde inte vänta tills nästa dag så jag ringde upp mamma o fjäskade lite o hoppades på skjuts.., lyckades få henne runt mitt finger ännu en gång =)

Sååå...nu är jag happy happy..., allmost like christmas... <3
Jo...vad har jag mer fått..., MIN NYA ROSA MOBIL...woohoooo!!!

och mera bra...
baby är hemma.. <3
dax för kel.

peace

Shoreline





Lämnat Sid på dagis nu på morgonen. 15 timmar i veckan är guld värt. Jag kan ägna mer tid åt min minifis.., men  även kan man hinna med att göra saker under dagen.

När kl var 07.15 knackade det på dörren...det var gubbarna som fixar o trixar med fjärrvärmen..., vadå tidigt? usch...jag fick ställa kl tom...bläsh. Dom har härjat hela morgonen med att hiva våran panna.., tror dom gjorde en tabbe och tappa den så att det blev en skada på väggen.., har dock inte sett detta än då jag inte vill gå in i tvättstugan o titta...dom arbetar där än. Jag kan iaf meddela att om det är så att detta hänt ska dom få fixa detta omedelbart..pronto! Vi betalar endå 57000 för att få in skiten..och då ska det bannemej inte tillkomma skader i/på huset.

Hur kommer det sig att så fort man anlitar någon hantverkare ska dessa gå in med skitiga skor? varför kan dom inte bara ta av sig skorna...hmm.

Sitter o myser med lite Anna Ternheim o en filt över mig..., det ser ut att bli dåligt väder idag med..ahhh sköönt..jag gillar inte solen värst mkt.., jag föredrar nog hellre att det regnar...mmm...så är det.
Det är som julafton här hemma.., vi väntar på en soffa, en ny barnvag och en sprillans ny mobil =))) gud vad jag längtar efter soffan, det är så fin och stor...ochochoch myspys...jag vill bara ha hem den så jag kan ligga o mysa i divandelen =) Den är bauta-big..., hörnsoffa o grejjer.., allt för att vi o våra vänner ska ha det så bekvämt som möjligt.. =P
Vi har dock inte fått våra nuvarande soffor sålda.., men vi har lagt ut annons på blocket...så vi får la se.., i värsta fall får vi skänka bort dom...

Nu ska jag kika runt lite på nätet, titta på pinsamma bloggar m.m...

bahbah...peace


RSS 2.0