Kom hem



Ojj vilken jobbig kväll det varit. Mina söner har härjat , speciellt Sid..som har börjat sov vägra.
 
Mamma ringde för en stund sen och talade om att hon kunde ta Zion över helgen...åååhhh gud så gott =)
Då blir det till att få sova ut, längtar!

Imorgon ska nog Sid o jag ta en liten sväng till Mariebergsskogen o titta på djuren, tror han skulle tycka det va skoj. Sen ska vi ta en lite rutt till stan så mami kan köpa harem byxor, heter det så?

Det blir en bra dag..o massa kärlek till Sid.., jag behöver alltså inte dela på mig.

Kom hem nu älskling., jag vill skeda o sova.

YEAH

Dåså, då har man bokat tid för nya gaddar <3
Åh vad roligt. Längtar..


Laffy Taffy

Och du som läser kan väl skriva en rad, se så..var inte en sån blygläpp!

Onsdag, lilla lördag. Går verkligen folk ut en onsdag..jag kan inte minnas att jag gjorde det när jag kunde...hmm.

Dagen har varit så förbannat lång..., ge mig styrka! Det har varit sååå många blöjbyten, och så många sura miner. BTW.., har missat att skriva om BVC besöket med Zion. Oh..han är helt perfekt.., lite tjock..men annars såg allt så bra ut. Väger 7,6kg...
Han har fått grymt bra vanor, alltså sover på bra tider..äter bara en gång per natt, vad mer kan man begära...ih! My perfect kid/Kids.  Får inte glömma Sid, han har också bra vanor, alltid haft...har nog väldigt mkt med tur ..ih!

Åter till dagen. Magnus har jobbat heeeeeeeeela dagen och kvällen..kommer väl hem väldigt snart. Jätte tråkigt att vara ensam hemma med Kidsen, jag har tröttnat så j*vla mkt på det, dagarna är så tråkiga..., blää...var bara tvungen att kila ner till stan en sväng så man kunde få se lite folk och fika med Barro. Synd att inte jag inte drar in mer cash än Magnus, då hade jag kunnat jobba ist för han.....KOM HIT MED NANNY. Dont get me wrong.älskar mina barn..och vill umgås med dom heeela tiden.., men det borde finnas mer att göra..., SEN kan man få slippa alla bajs-blöjor..uhh!

Hör här då...
trots det jobbiga, så känns det som att jag skulle kunna tänka mig att skaffa en till.
opps!

Snurr Snurr

Bajs! min morgon var helt felfuckad! Först gick jag upp och var sugen på det goda brödet som mamma köpte med igår, DET var borta.., Magnus din jävel! Blev cepe grinig för det..ja vet..lite löjligt men endå. sen skulle jag gå in på länsförsäkringar o kolla saldo, OJJ vad sur jag blev, då jag INTE fått min lön. WTF! Kände på mig igår med tanke på att det inte stått med. Alltså, hur svårt kan det vara att göra rätt med lönerna ? Driv INTE eget företag om du inte kan pröjsa dina anställda.

Jag ska nog ta och ringa till arbetsgivaren och fråga, för det är verkligen kris med cash i min kassa.
Sen sa dom på vädret att det skulle bli sol idag...OCH jag ser fan ingen sol...vart är den..hallå? Vi skulle ju ta med kidsen till Mariebergsskogen..SUCK! Man kanske skulle ta och dra utomlands..., garanti med sol tack.

Om 2 timmar ska Zion och jag till BVC, vägas o sånt roligt. Är så nyfiken..

Tredje kvällen gilt

Nämen hej. Jag sitter och kollar på söndagsparty samtidigt som jag lägger in lite bilder i BDB. Ojj vilket fiasko program, pinsamt för kanal 5 . En utav gästerna är Caroline Gynning.., är/var Big Brother kändis..B, C, D?
Först kände jag inte igen henne med tanke på att hon såg ut att ha rakat bort allt vad som heter ögonbryn.., sen hade hon väldigt mkt svart runt ögonen, inte likt henne känns det som. Nu undrar jag en sak.., rakar hon armarna..hmm, såg så ut iaf...., men varför skulle någon raka armarna ..och nu menar jag armar, inte armhålor som då är en självklarhet..i mitt tycke iaf.  Föresten..är hon blondin på riktigt? ass, jag vet väl mkt väl att hon inte har sin egna hårfärg nu, men undarar vad hon har för hårfärg irl..., om hon är mörkhårig kanske jag hittar svaret med armhåren.., kanske har hon mörka hår där...haha! OK Gynning..om det är anledningen så samtycker jag grovt.

BTW, kroppsbehåring är äck, även på en man.., varför skulle det vara manligt med hår på pungen? Min mans penis lr pung..är då renrakad..thats the way i like it..aha!

**
Ok, lyckades jag verkligen få Zion att somna...
...lyssnar efter..
JA..verkar så..., oh så gott. Ett glas med kall cola och framkallning av bilder härnäst.

Peace

Kvälls-ro



Mammas gos. Fy fasiken vad Zion och Sid har röjt ikväll, helt färdig. Äntligen har mini somnat för kvällen, och Sid somna väl kring halv nio.

*gäsp gäsp*

Tog mig an gräsmattan förut iaf, huh..det är mkt som ska klippas med en liten klippare.
Nu är man total värd en Baileys.

Nattnattpeace

tips

Hela helgen gör Magnus 12 timmars pass..usch så värdelöst! Han åkte redan vid halv fem idag, kommer hem imornbitti, sover till 14 ungefär..sen iväg igen vid halv fem...OJJ vilket tråkigt jobb han har, och vilken tråkig helg jag har. Är så nedrans sup-sugen. Kan inte någon komma hit med en flaska vitt o dricka lite uta på altanen i solen?

Imorse testade jag nya barnvagnen på bussen, det gick bra..men visst tar en syskonvagn plats.., måste endå ge den en 9 utav 10.., den är så lätt-styrd och det är fan ett stort jävla plus. Barnen o jag tog oss till mormor..fikade lite o lekte i parken.


Blöö..hemma igen och Sid ligger o vilar, blir trött av att härja utomhus. Zion o jag hänger i vardagsrummet framför tv:n.., funderar lite på att gå ut och klippa gräsmattan, den börjar bli igengrodd...fan, men orka. Jag kan inte förstå varför vi var tvungen att köpa en el gräsklippare, det är så boring att gå med en sladd över hela skiten. Mer då.., jo jag behöver eg städa...men inte dom roligaste sysslor en lördag.


Nää..nu ska jag rycka upp mig, ta tag i sysslorna.


peace


NEEEEJ!

Jag har inte varit på någon efterkontroll efter det att jag fick Zion, det suger ju pung! Jag vill verkligen inte dra till gyn..det är fet ågren! Jaja, jag måste helt enkelt ta mig i kragen och boka en tid till veckan ( nervös ).
Varför jag kommer på detta nu är just för att jag har haft ont i magen (nedre delen) ett tag, och speciellt efter sex. Usch..nu blev jag toknervös. Tänk om man skulle få ett jobbigt besked...

- Nu är det såhär..att du har fått en jätte infektion och kan inte få fler barn..
 eller
- Ojj, detta ser inte bra ut..du ska nog vänta med sex iaf minst 1 månad.

Men det värsta vore nog det första alt..

Neeeej...värsta case scenario....LÅT detta inte vara något alls.., bara för ruff:t sexliv...*hoppas*

Fitt Britt

Vad är det för fel på min sk bror o sk pappa? varför kan inte folk vara ngt "normala"..bara för en stund iaf...suck!
Jag blir så trött, men samtidigt..som Magnus säger till mig..varför orka lägga ner energi på att bry sig. Dah! ..svårt att släppa med tanke på att det är familj.., menmen..det kanske inte ska spela ngn roll..., är dom cepe så är dom!
Ni undrar då säkert varför jag är så emot ..jo, sähär är det. Min far skilde sig för ca 9 år sen..med min mami.., efter det träffade han Viola ( svett horan).., det var precis som att hon vevade med sin stav och vipps fick hon min far att bli det motsatta av vad en snäll människa är. Den enda gången han vill mig något är när han behöver klippa sig, eller när skit-ungen Axel behöver klippas..., eller mja...möjligt att han hör av sig när han någon dag imellanåt är mänsklig och vill höra hur det är med Sid o Zion. FETT med suck! jag börjar bli så trött på han.., och hans gnäll om hur jobbigt han har det med Axel...blablabla. Till min bror nu då .., psykpsykpsyk..tyvärr. Kan ta en väldigt fint exempel. Här om dagen ringde han o berättade att han åkt till Colombia, han satt på en buss som då åkte i bergen lr nåt sånt.., nästa dag skrev han på facebook att han satt på stranden ..det var 30 grader m.m. Dom flesta blev lika förvånade som mig...med tanke på att han påstod att han bara dragit iväg sådär..utan att tala om för någon. Mamma blev orolig o ringde pappa..som i sin tur sa att Johan var hemma hos honom igår och käkade middag...ok? WTF. Ikväll ringde självaste Johan och skrek i luren ..påstod att han hade blivit anhållen.., och att jag var tvungen att ringa mamma o pappa..., där syna ja honom ..., och tillbaka fick jag bara ett hånskratt...MERA WTF! han är inte bara psyk, utan mytoman på kuppen. Där fick du veta lite mer om hur Axelsson släktet är......fint va?



Fredag och kväll.

Magnus har nyss åkt till jobbet, jobba natt..usch! sakna redan. Zion och jag sitter uppe och kollar på dålig tv. Fan..den lilla stund han fick vara naken på täcket ..sket han naturligtvis..ARGH!
Lilla Sid ligger o sover, han var helt slut redan vid halv sju tiden.., men ville endå inte nana. Runt åtta tiden lyckades han iaf somna..., jobbigt att springa på stan med mami o mormor.
Blir nog sängen tidigt idag, vill inte sitta uppe själv. Nu ska jag testa att lägga Zion i sin säng, se om han lyckas somna...

peace

Tjohoo

Vilken klassisk rubrik, vilken dålig rubrik.

Jaa, vart ska jag börja.., då jag inte skrivit på 3 dagar så har man en del att förtella...såsom helgen när vi firade Johannas 25 års dag. Magnus var hemma med Kidsen i lördags och jag drog hem till Barro en sväng innan vi skulle vidare till Gaylord. Det blev den goda sprit i smoothies och några bloss under fläkten, jamjam. Någon timma senare tog vi bussen till 25 års barnet. Förfesten var svintrevlig, lagomt med dricka o bra sällskap =) MEN fy fan..., vi gick vidare till nöjesfabriken..det skulle VI aldrig gjort...så jävla tråkigt, så lite folk..., det kommer fan dröja bra länge tills vi går dit nästa gång.  Pity, men mestadels var kvällen  revligt.puss.     

 <3    <3  Blev dessvärre inte så många kort, och dom som blev vart lite sådär ..


Vad hände dagen efter då...

Jag klarade mig från värsta bakfyllan igen, YES! jag har jobbat upp min sprit-tarm ,,,fan va gott! Det var nog köks-bord sexet som gjorde det..jam <3
Fick tom sovmorgon, gud vilka snälla barn jag har..naw!! (>_<)
Eftermiddagen bjöd jag ut mami till salongen..lr vad man nu ska säga.., hmm..hjälpte henne med håret. Vi färgade in lite mörka slingor och gjorde utväxten..jääj..det blev faktiskt massa fint.., hoppas hon blev nöjd. Lite blur:igt, men jag tror vi käkade tacos när jag kom hem..., det jag minns var iaf tacos och cola...och det var gott, lika gott som 2 avsnitt av Greys...love:li!

 Vi var i parken en sväng på förmiddagen med barnen.., visste väl att det var något mer.
Sid och papi <3



Dagen..

Måndag och jag snoozade en timma imorse innan jag stack iväg till jobbet. Åh..det är så roligt att jobba.., iaf när man inte jobbar heltid ...ihh! Fick hoppa in på dam sidan idag och rycka in när det var kris (dubbelbokning)., gjorde lite slingor o blev sen hem.., menmen..man får väl ställa upp. Tur att mamma skjutsade hem mig ..annars hade jag säkerligen inte kommit hem förens 19 tiden..
Tack för lunchen idag baby, det var mys.
<3

Ballar av stål på tv nu, ska återgå.

peace suckahhhs!

Jag fattar inte mkt tydligen..

Jaa, då har man varit på kalas för halvblodet, blä o fy! Det där gjorde jag bara för pappas skull, inte den där apan iaf.., som luktar mer än bara svettig turk. Axel blev iaf 8 bast idag.., 8 år och mår psykiskt dåligt? hur va det nu, har han damp eller inte..
Det är alltså min sk halvbror som jag skriver om.., han har alltid varit hyperaktiv, mer än vad som är vanlgt för barn. Det började nog redan när han kom ut ur den där feta , illaluktande slynan.. ( jag gillar inte min pappas sambo)...no shit.
Jaja, iaf så har han gått runt i flera veckor och trott att hans mamma och min pappa ska dö, han lämnar dom inte en sekund i onödan. Dom kan inte ens gå på dass utan att han ska stå o vakta dörren. Varför tror man att ens föräldrar bara ska gå bort sådär hux flux?? Konstigt barn iaf..., men med en sådan mamma kan allt gå snett.




Just det, Sid var ju hos tandläkaren idag..., det gick väldigt bra måste jag säga. Han var så duktig.., inte ngt motstånd alls när tanten skulle kika i hans mun. Fick med oss en tandborste hem, eftersom lilla mannen gömt sin bakom elementet i köket..., och där lär den sitta föralltid. UNDVIK SÖTSAKER!!! som att inte det redan är en oskriven lag? lr hur man nu ska säga.., alla vet väl att sötsaker är dåligt för tänderna.., och nej tack...läxa inte upp mig ..jag VET! jag har faktiskt haft mamma o pappa som tjatat i alla år. Åh nej.., jag får inte bli så mot mina pojkar.., inte tjata för mkt..bara lagomt. Nästa koll blir när han är 2 år......fiiisen då!
Usch..mamma skulle också behöva gå till tandläkaren, men den skräcken är inte så liten...huh. (darra)



Idag bråkar du inte med mig....
Det där har jag hört så många gånger och det är så fel. Orka.
Tack för det vita vinet..nu ska jag sova.

peace


Dagen

Vaknade kring halv åtta tiden imorse, vilket då är sovmorgon för oss med tanke på att Zion har en förmåga att vakna kring 5 annars. Jag var utvilad , men Magnus därimot var/är sjuk.. =/. Han har varit grymt förkyld inatt ..men inte trodde jag att han skulle bli så dålig som han har varit under dagen.., stackars älskling. Inte nog med att han ska behöva vara sjuk, han ska jobba natt på det...usch! Får väl se om han åker hem tidigare eller ej.., han ska fanimej då inte jobba om han är sjuk min lilla stjärt!
Sid och jag åkte in till stan imorse och handlade spyhaklappar åt Zion.. ( han har börjat spy en hel del.., hmm), sen träffade vi Nilla och lunchade på Coffe House.., därefter tog vi bussen till rud och hälsade på jobbar kompisarna,..lämnade mitt kontonr så jag får lön för dom timmar jag gjort.

På tal om Zion och hans spy:ande..., han har även börjat bajsa väldigt löst.., typ sådär så att man tror han käkar bröstmjölk fortfarande. Jag undrar hur det kommer sig.., han har ju inte käkat plommonpuré på flera dagar nu..hmm.
Fuh! sen....på tal om bajs.., Sid fick gå utan blöja ca 5 min idag.., och vad gör han då....JO...bajsar på mattan! Fy fan va äckligt! Den fick Maggie ta bort....haha!

Det är tråkigt att sitta ensam såhär på kvällen, det är tomt..fast att barnen är här så sover dom..och det blir inte alls samma sak. Så fort man får en stund för sig själv så har man inte ro att sitta still., det där är jävligt konstigt..med tanke på att jag är sliten som få. Jaja..
Jag ska faktiskt ta o nana tidigt idag endå. Ta med mig datorn in till sovrummet och kolla på några avsnitt av sjukhuset innan jag däckar. Blä för att lägga sig i en tom säng.., blä för att Magnus inte ligger där o kåtar sig. Åh....kåt..., jag vill knulla...det var evigheter sen. Jävla piss-mens! Dö för fan.



Imorn ska Sid till tandläkaren för första gången, det ska bli...hmm...intressant. Hur ska dom kunna kolla tänderna på min lilla ettåring..? han lär inte släppa in några okända äckliga fingrar i munnen bara sådär.., jaja...det märks väl hur det går.

Peace

Måndagar , DRA ÅT HELVETE!

Pizzan var inte god..

Jag är så förbannat trött idag att sängen står på min nummer ett lista. Screw free time..,
Magnus schema är så jävla fittigt att jag har lust att ringa upp högsta hönset och spotta lite.., jobba hela tiden och vara ledig 0%.., känns så iaf. Jag är väl en aning trött på att vara mamma ledig...no shit!
En glad nyhet är iaf att Sid har fått en dagisplats =), det betyder att mami kommer få 15 timmars avlasting varje vecka från o med aug., jäääjj!!

Ikväll la jag Sid redan vid 19 tiden eftersom han inte sov ngt på eftermiddagen, ganska skönt för min del.., har faktiskt min lilla skrikhals att ta hand om också..., det räcker o blir över. Zion ville inte alls sova .., han har blivit så bortskämd med att vi gått runt och burit på han ..så kan man väl inte hålla på hela tiden? Försöker verkligen vänja av med det.., men han är så jävla envis.., gråter tills han vinner.., jaja nu sover han iaf..i egen säng och allt...

Ballar av stål nu, det måste ju ses...sen blir det bedtime...namnam.



Kärlek



Oh. Jag är så kär.


Idag har mannen varit i Sunne och rensat ur det sista i huset. Jag har haft mamma på besök...varit i lekparken me kid:os, fikat.., haft besök av pappa o Axel. Har även klippt gräsmattan ( första gången), tagit bort mossan från staketet...diskat typ tre gånger, blöö....jo..jag var på salongen och klippte brorsan med..., trååk!

Glömde nämna att vi har nu en hel carport full med grejer ( skräp anser jag) ..kom och hämta och gör vad fan ni vill med skiten! Öhh...när ska det bli skräpfritt hemma tro?

Nu är mama så jävla trött, vill bara lägga mig i sängen med baby o spoona tills vi båda somnar. Älskar mah man såå...
synd bara att han måste jobba...blää

peace

Mutta

Det är halv-soligt utomhus, men ser dock inte spec varmt ut. Ensam med kids idag...lr mja..., mamma kommer väl hit en sväng senare, drar ner på stan o fikar kanske.
Jag behöver en dusch så badly...jävlar så lortig jag känner mig.., typ inte duschat efter knullet i förrgår...blää!
Iddy o Zion slaggar, så jag ska nog passa på o tvaga mig.., tid till sånt finns sällan annars. Måste bara sitta här i soffan o röva mig lite ( som Gaylord så fint skulle säga). Kika på några avsnitt med sjukhuset kanske...



Fundering...
Hur anses en flört? Vart går gränsen?
Räcker det med att man pratar med det andra könet..,eller det andra om man råkar vara GAY. Eller vad krävs det för att bli kallat flört:ing? Själv har jag alltid haft svårt med killar som vänner då den ena eller den andra har fått starkare känslor.., det är naturligtvis synd.., men det känns som det blir så i dom flestas fall.., lr är det knas? Är det ok som tjej i ett stadigt förhållande sitta o töla med enbart killar på nätet eller vise versa? Eller beror det på hur man pratar? Vad handlar det om..., om jag skulle söka upp enbart boys då? är inte det knas? när jag har ett förhållande..
Är det så enkelt att vissa kommunicerar bättre med det motsatta könet? Och kan man hålla det på en vänskaplig nivå utan problem..hmm?
Senaste pojk-vännen" försökte jag verkligen vara vän med, jag försökte så gott jag kunde.., men han klarade tydligen inte av vän-stadiet..då han var såå förälskad i mig. FUCK...jag som trodde på att tjej o kille kunde ha en vän-relation ! Detta är inte första gången..så jag har gett upp tanken på att tjej och kille funkar som vän o vän. För dom som nu kan ha en kompis relation.., GRATTIS! jag är avis...med lite skeptisk. Sorry.


Tidig morgon

 Stora fisen blev väckt tidigt imorse då hans vrålapa till lillebror vakna med tuppen. Vad gör man då, jo..släpar med täcke o kudde ute i köket o lägger sig på golvet..naw! mys.
<3

Bajs väder

Vad gör man när det är dåligt väder utomhus?
1. Stannar inne o städar
2. Stannar inne o gör helt enkelt inte ett piss
3. Gå ut med kläder för vädret, stan, lekparken eller varför inte bara hoppa i vattenpölarna.
4. Sukta efter sex, när mannen är borta. Varför suktas det så mycket just när han är på jobbet?
5. Gör allt ink får sig sex senare på eftermiddagen.


Ja.., då fick vi provsvaret från Sid.s urinblåsa.. DET var bakterier som väntat. Denna läkare var ngt bättre på att förklara än vad dom förra varit. Han menade att hans bakterier kanske skyddar honom för vidare infektioner och att vi helt enkelt ska ha koll på tempen....så inte den överstiger 38...så länge det är så ska vi bara chilla tydligen. Skönt endå att han slipper äta en jävla massa antibiotika.



Lilla fisen stjäl mammas smoothie. Han har fått noja på det. Var nog dumt att låta honom smaka från första början <3



Tog lite bilder från i lördags när vi var ute.
Ursäkta den dåliga kvalitén.., var nog lite skakig på handen.

      Haha. Snyggo kort. Well, vi hade kul..jag var bajspackad som vanligt.., men klarade mig undan den hemska bakfyllan dagen efter. Andra gången jag är ute sen jag fick Zion.., jävlar va gött. Jag har saknat utelivet =)



Nu ska jag återgå till mina barn, Sid är så jävla lös i magen..har bytt blöja på han ..hmm 5 gånger på mindre än 2 timmar...blää!

Peace and poo

Girls night out

Då har man varit lite kass på att skriva, men har verkligen inte haft tid...., det går i ett. Sid var ju som sagt på sjukan där dom stack in en nål i urinblåsan o fångade upp kiss....( kolla om bakterierna kommer där ifrån). Detta var enligt sjukhuspersonalen väldigt akut att få gjort, men endå ska vi vänta på provsvar tills på måndag..när det skulle ta..hmm 12 timmar? Härnäst ska jag nog skriva in mina barn hos en privat barnläkare.., vården är ju superkass för allmänheten...bajs!

Halleluja! Mamma är helt tokensam i huset. No kids, no man..bara jag !! Mamma tog med Zion till stugan i Arvika, där han stannar hela helgen. Sid är hos Johanna från idag tills imorgon.., detta betyder att mami ska få gå ut o dränka min lever en aning =) Tvivlade lite igår med tanke på att min pollenallergi är värre än någonsin...men GUD så bra att det finns piller för det! Känner mig mkt bättre...så utgång blir det..jääj!

Nu ska jag sminka mig, röka o ta mig ett glas vin..sen dra hem till Carro..
Hejs
peace


RSS 2.0