Älskade lilla Sid

Hmm...då var det dags att åka in till barnakuten imorgon igen =( Sid har fått urinvägsinfektion än en gång...blää och bajs! Tycker så synd om min lilla, varför kan ta aldrig ta slut me sånt elände. För dom som inte vet så har Sid haft besvär med urin.v inf  sen har var tre månader gammal. Dom har gjort ett antal undersökningar men hittar inte felet. Imorgon ska dom iaf kolla urinblåsan, och kolla om det är där bakterierna härjar. Pity att inte Sids papi ska vara hemma imorn dock.., det blir morfar som får ställa upp och skjutsa o grejer.

Och...
våran Zion har blivit av med sin kolik...HURRA! det är jag grymt tacksam för..., det har varit 4 jobbiga, helvetiska månader med skrik, men nu är magen snäll ...vilket märks då han mestadels ligger och är glad, flirtar o så <3

Nu ska jag nana kudden, upp tidigt med kid:os. Hoppas det blir fint väder imorn så man kanske kan bättra på brännan ..jäjj!

Natti & peace


JA!

Hurra! Zion sov en hel natt igen! Jag är utvilad och glad. Andra natten han sover såhär..och i sin egen säng tänka sig =)
Mini vaknade runt 5 tiden imorse o ville ha mat, men direkt efter han ätit somna han om intill mig <3
Nu ska jag byta poop blöja....alla tiders! ahhhh

Happy day

Ljusare tider, lyckligare tider. Det går framåt...jag är mycket piggare nu =) Barnen är helt underbara..precis som Magnus...älskar han så otroligt mycket..om han bara visste. Jag har nästan börjat få lite dödsångest, rädd att dö ifrån min kära familj.., jag vill ha det såhär för alltid! Nej..jag brukar inte ha dödångest.., men vi snackde om cancer och då började jag tänka i dom banorna.., fel..jag vet! men jag vill att det alltid ska vara såhär..*kär*
Jag tror att det ha mkt att göra med att Magnus jobbar mer kloka tider, 8 timmar vill säga. Just det, har fixat barnvakt till helgen med, så Carro o jag kan gå ut o leva loppan för en kväll.., fy fan vad gott det ska bli.., detta behöver jag mer än NÅGON!
Älskar dig Johanna för att du ställer upp, du betyder så mycket!  Och sen åter igen min mamma, min klippa! utan dig hade jag nog inte klarat av vardagen just i dom här tiderna. <3

Idag var Jag barnfri halva dagen, gick på stan med Barro och shoppade lite sommar kläder! Sen var vi på Waynes och fikade lite, nice..det var ju så varmt. Sen tog vi systemet ..inhandlade lite sprit inför helgen. Därefter åkte vi hem till henne och färgade hennes hår..vilket hon eg inte behövde..men om man är hyper noggrann så är man =P

Nu jobbar Magnus, han ska göra natten. Väldigt bra när han är hemma hela dagen, åker inte förens halv nio...då Sid har lagt sig. Mamma får lite tid att vila ,....än om dagen inte varit allt för jobbig så kan det vara skönt att bara sätta sig i soffan och glo på lite ballar av stål (=
Nu ska Zion o jag mysa lite, längta efter hun.




Peace


Grill



Vad skriver jag om i min blogg?
Det jag har på hjärtat, allt med andra ord!

Hur gammal är du: 25
Syskon: En och en halv.
Civil status: Väntar på att mannen ska fria ( bättre än vad jag gjorde)
Barn: två små fisar, Sid Lyon och Zion Lee
Bor: Ett skit mysigt hus i Karlstad ( Lorensberg)
Intressen: Just nu är mina intressen mina barn and my man. Annars blir nog ett utav favorit intressen gå ut och dricka sig "små" full.
Djur: Nej, inte längre..=/ Saknar min manter dock.
Arbete: Jepp...frisör.
Favorit film: Harry Potter ...
Lyssnar på: Jag älskar Mew, men lyssnar inte så mkt på dom nuförtiden. Hmm...Block party, Knife, Röyksopp m.m.
Äter helst: Burger Kings Vegetariska, jammi.
Dricker: Cola , River & någon öl sådär på sommaren.
Senaste samtal: Med gaylord (Johanna). Kvinnan som köpte 30 kg kött !
Samlar på: Det har nog blivit allt fler Hello Kitty prylar det senaste året.
Dissar: Hår på alla andra ställen än huvudet, Gubbsjuka, svettiga män, fetma..listan kan bli lång.
Diggar: Mina kids, min mans kuk, mariokart, god dryck med gott sällskap, våran trädgård på sommaren ..!
Senaste sex: Imorse. <3
Senaste resan: Grekland 07 med älskling
Vad har du på dig just nu: Slappa jävla jeans och en hood.
Vem lagade din mat senast: Magnus
När förlorade du din oskuld: ej relevant
Vad var ditt senaste köp: rött linne med svarta prickar på
Favorit affär: H&M , mycket för pengarna. Ikea ligger väl också högt på listan.
Hårfärg: Mörkbrun
Ögonfärg: Melerade
Har du någon gång vunnit pengar på lotto? Nej...verkligen inte..vart finns turen?
När flyttade du hemifrån: Jag var 17 år när jag fick mig första etta på Kvarnberget.
Stjärntecken: Stenbocken
När fyller du år: Sent som fan på året.., rättare sagt 29 Dec
Kört bil onykter? Tro det eller ej..., men sån är inte jag. Föresten så saknar jag helt o hållet ett körkort!
Läser du andras bloggar: Ja, en del....inte varje dag..men ibland.

Mamma, älskade mamma

Vad skulle jag göra utan henne? Hon har varit här en stund på kvällen så jag kunde ta en välbehövd dusch. Det är ju förjävligt att man knappt har tid med sånt när man är ensam med barnen.., det går väl om man sätter Sid i sin säng och låter Zion skrika.., men får man någon ro då eller...NEJ!  Love you mom!

Snart kommer mannen hem från jobbet , det ska bli gott...för antagligen har han med sig min efterlängtade cola =)
Saknar honom när han är borta, än om det bara är en dag..., det måste väl betyda att han betyder allt för mig. Kom hem nu...jag vill kelas. <3

Imorn ska antagligen milla vara barnvakt åt Sid, det skulle ju vara tokroligt för honom.., få tillbringa lite tid med gudmor =)
Love ya hun. Hoppas du och Eric har det mys nu.

Nu blire vila och snart lite älskvärt.

peace

En och en halv liter

kl är över nio på kvällen och det är fortfarande ljust ute, fan så gott! detta är en förbättring i vardagen. Nu kan man inte hjälpa att man bara längtar efter sol och varma dagar. Är väldigt sugen på att få igång projektet "altan". Vi har två altaner, men den ena är bra mycket finare i skick än den andra. Vi har gått och funderat på vilken utav dom man ska lägga pengar på och göra ordning ordentligt, med tak och jox. Den ena altanaen har sol mest hela dagen, den andra har mest eftermiddags-sol, då borde det vara lämpligare med eftermidags-sol altanen va? I vilket fall så behöver vi lite skicklig hjälp så att vi kan komma igång...det bästa vore naturligtvis att vi hade råd att anlita någon/några.., men ekonomin tillåter nog inte det just nu...tråkigt nog. Vi får se om min "kära" far vill hjälpa oss...eller varför inte min "kära" bror.., man kan ju alltid hoppas på det.
Det roliga med att ha hus är just det att man har så många projekt, om man vill så att säga. Just nu fixar vi dörrar, målar om lite här o där..,...och till hösten kanske vi kan få ett nytt badrum..vem vet..=)




Pratade nyligen med mamma om hur det var med mig, och hur det funkar med barnen osv. Jag var ju naturligtvis tvungen att tala om hur jag kände med allt, vilket var lite jobbigt sådär..men endå skönt att lätta sitt hjärta. Sorgligt nog är det ingen i hela världen (känns så) som kan förstå hur jag har det, inte ens mina närmaste...
Jag vill inte klaga, jag har satt mig i den här sitsen och ska då kunna hantera den, eller hur? , men varför känner jag mig så jävla kass , och så dålig på alla sätt och vis. Jag tänker ofta hur det skulle ha varit utan barn, men det skrämmer mig en aning..fast det är inte dit jag vill komma...att inte ha några barn, för dom är det bästa som hänt mig..och min kärlek såklart, jag vill bara ha lite mera hjälp ..typ sådär så att jag, bara jag kan få vara själv..göra precis det jag vill, utan stress och oro för vad som kan hända dom små. Jag är så jävla jäktad hela tiden att jag tror seriöst att tårar och utbrott närmar sig...det är det sista jag vill.
Nej, jag måste komma över detta.., jag ska tamefan klara av att ta hand om mina barn, och även vara den glada Charlie som Magnus träffade på ankan för två år sedan.


Just det, Sid vaccinerades idag.., hade tydligen blivit lite ledsen..stackarn =/ Och nu ikväll slog han sig som fan på babysittern när han skulle välta den...så mera blåmärken på pötisen ! Han blev helt slut när Johanna härjade med honom, så han däckade ganska bra efter sin välling. Ligger o sover nu..precis som Zion...ni hörde rätt...minstingen sover med....jääj.., för en stund iaf ! Mamma unnar sig en layed back style i soffan...ahhh! Känner mig lite smått hungrig.., vad ska man koka ihop tro? pizza igen blir för flötigt.., tror nog det ska bli soya korv med bröd.., enkelt o hyffsat gott.

En ny dag imorn....hoppas på solsken.
peace


Styrka wtf!

Jag vill bara knulla bort mina bekymmer. Genom att få några orgasmer om dagen..eller åtminstonde en, går sakta men säkert det jobbiga bort. Jag har hamnat i något slags tillstånd som jag känner igen, fast endå inte...en ond jävla bubbla som inte vill gå hål i. Är så tacksam för att ja har världens bästa kids, och man blir så yberhappy stunderna som dom är lyckliga.Annars blir man slutkörd av Zions kolik som inte vill ge sig, men även hans behov av total uppmärksamhet. Sid är helt underbar nuförtiden, han lär sig något nytt varje dag.,..det går så fort fram..han växer sååå fort!  På tal om Sid.., han ska ju vaccineras imorgon.., naw ..stormannen då.., kommer nog ogilla det.


 Tänkte lägga upp lite bilder från helgen..på tal om ngt helt annat.

             Lite kids, lite katt och Magnus mamma...


 Imorn är det dags för Magnus att jobba igen, blää!!, men något som är posetivt är väl att han går 8 timmars pass istället för 12. Sen gäller det på tors och fredag med.., det betyder att jag ska ta hand om kidsen mest hela tiden...KOM o ta en ett tag?

Nu är fettot trött som ett as, ska nana kudde...ahhh!

Skrivs imorn.

peace

Sol

Guuud vad varmt det kan vara i ett hus. Men stänga av pannan som vi gjorde i helgen när vi var i skövde var ingen bra idé. När vi kom hem igår eftermiddag var det 16 grader i huset..dålig idé som sagt. Helgen var väl ok.., förutom att min trötthet har kommit ikapp mig igen. Sen kunde man ju ha fått lite mera barnvakt. Jag blir fan cepe på det här..., jag känner inte alls för att ha barn just nu. Det låter elakt m.m ..tro mig..jag vet, men vafan...man är inte mer än människa. Jag blev så sugen på att jobba den här veckan med, fick mersmak..., men ikke...Magnus ska börja jobba onsdag..den dagen jag behövs som mest..SUCK! Låter det som att jag är på dåligt humör....då har ni så rätt.., jag har varit på kasst humör sen i fredags typ.., trött som sagt, grinig för att jag aldrig får sex.., bitter för att en viss person kan fara åt helvete, du sabbar! När ska folk fatta bättre...aldrig verkar det som. Stör mig fruktansvärt mycket på mina fitt-grannar som ska hoppa på sin stora studsmatta , stör mig på dom andra grannarna vars söner är fula som stryk.....sen ..sist men inte minst...stör mig på att jag aldrig kan få göra vad jag vill längre....bajs!


Magnus är i Sunne o grejar i sin pappas hus, blev borta ganska länge...hmm. Fick samtal om att bilen krångla på vägen..., vilket inte är så ovanligt...jävla skitbil! det blir antagligen till att sälja den framöver. Vi behöver pengarna i vilket fall.., har massa utgifter framöver..såsom..gräsklippare, utemöbler, fjärrvärme...material till att bygga altan...hmm..och en del annat jox.

Annars...mja...har sprungit efter Sid hela dagen, försökt lugna Zion...lagat mat och inte ett SKIT mer. Jag vill vara barnfri minst en vecka i streck...ja tack!

skriver mer sen när jag fått lite ro i kroppen.




Det hårda pung slaget




Fredag kväll och är bajs -trött! , kvällarna blir bara tröttare allt eftersom, blää så tråkigt. Jag vill inte bli en liten nucka wtf! Kiddos härjar med en såpass att man knappt hinner sitta något under dagen.., man får alltså passa på när båda sover samtidigt vilket inte intäffar allt för ofta. När man väl sätter sig ner blir man slö som en apa.., vill bara lägga sig i sängen o smeka lite röv, sen sova.

Igår jobbade jag sista dagen för veckan, det var nästan lite tråkigt.., jag har fått mersmak och vill jobba, jobba & jobba! Nästa vecka blir det nog inget jobb alls, synd =/ 
Underskattat att jobba nuförtiden..., ge mig mig och ge mig bra lön så vi kan lägga pengarna på vårat badrum här hemma som vi så småningom ska fixa.


Imorgon ska vi till Skövde och barnens farmor. Vi ska försöka få dom att ta kiddos en stund på kvällen så vi kan unna oss middag ute på ngt ställe, lite alonetime.., hade iof föredragit ensam hemma med man och bara stannat in bed hela dagen o kelat o snuskat runt på alla möjliga sätt (ställningar). Well, ska väl vara tacksam för lite without kiddos time, får ta det andra en annan dag...en hel helg förhoppningsvis <3

Saknar Milla btw.
Nu är jag så kissnödig..att tangentbordet får sig en dusch om jag inte gör ngt åt det.

peace & piiiii


Lilla sug onsdag

Min andra dag på jobbet denna vecka, och jag är redan trött. Konstigt när man få gå upp as tidigt och mata bebisar hit o dit! Vilken märklig dag det har varit endå. Först började morgonen med det vanliga (så det var ju inte konstigt) , blöjbyten, matning m.m. Sen var det bara att fixa sig..dra till jobbet med bussen .., jobbigt att åka buss på morgonen..alla trötta människor som hänger läpp ikapp.
Jag har saknat den där morgon ciggen när man är på väg till jobbet.., den har jag börjat inhalera igen...och det är GOTT.  När man väl var på jobbet fick man sig en kund direkt vid nio tiden...då tänkte jag naturligtvis att det skulle bli en dag med många klippningar, men ack...det har varit så dött.., så få kunder..vilken LÅÅÅÅÅÅNG dag..., tack för att det finns platt tv med dåliga ragg program på mtv.., det fick helt klart tiden att gå fortare. Kring lunch-tid fick jag min jävla mens...KUL! bara jävligt för tidigt så jag hade naturligtvis inte tampong jävlar med mig.., det var bara att dra iväg till konsum. Samtidigt skulle jag passa på att köpa min lunch.., men FITTkonsum hade typ inget gott att erbjuda..så det fick bli den minsta möjliga matbit...blev inte ens mätt...suck! 
Mot eftermiddagen ville jag bara komma hem och ta hand om min Sid som satt hemma med Lisa som var barnvakt, då Magnus var i Sunne med Zion. Jag fick faktiskt gå lite tidigare så jag skulle hinna hem i relativt bra tid, men såååklart så hade bussjäkel precis åkt..., det var bara att dra till andra sidan Sundsta och hoppas på att 3:a bussen inte skulle dröja allt för länge..vilket den inte gjorde..tack Karlstadbuss. In på bussen.., kommer knappt fram för att en kärring med sin barnvagn blockerade hela ingången...trött man blir på folk som inte fattar bättre...dah! Varför samlar man inte mod och säger till i såna situationer? jag måste bättra mig..



22 tiden.
Nu är båda kiddos hemma, Sid sover...Zion är vaken...the man o moi vilar upp oss för en ny dag imorgon. Åh...det är så skönt att vara hemma med familjen...älskar min familj..det absolut bästa jag vet.
Snart ska jag ta o nana, jag är helt slut..., knappt ork att blogga .......jag sa knappt!

Baby, det var så skönt igår kväll, trodde först att det var en dröm..men det var det såklart inte. Du är bäst på det du kan bäst.  Love

peace.


Earl Grey

Ojj så tidigt man gick upp idag då, phuu! Jag tror nog jag kanske gick upp en aning för tidigt. Men som sagt..., idag ska jag börja jobba på riktigt och vill absolut inte komma försent "första" dagen. Magnus har fått pyssla med Zion själv inatt eftersom jag åter igen ska jobba, han verkar helt slut...redan ..haha! Zion är morgonpigg, låg o kvittrade i sängen så det var bara för mig att ta upp lilla mini. Jag hör även en större kiddo som har vaknat, jävlar vad alla ska vakna tidigt då...blää. Jaja, jag kan väl lika gärna dra upp han med. Nu ska jag kika lite på busstider, då jag är lat och inte orkar cykla..hähä.

see ya

Fjäderfä

Sitter här med Zion intill mig. Han är en uppesittare utan dess like. Han vill ha uppmärksamhet mest hela tiden, så under tiden jag skriver måste jag gulla lite så han blir nöjd. Jag är lite osäker på om hans kolik börjar avta eller inte, ..eller jo det är klart det har blivit bättre, men han har fortfarande en liten gnäll period mellan 19-20. Det är nästan ingenting om man jämnför hur det har varit. Sa till en kompis nyligen att jag saknar lite smått att vara gravid, och det bådar ju inte gott. Jag ska ju defenitivt intre ha fler barn, men självaste graviditeten är ganska mysig att gå igenom...speciellt när det har gått såpass långt att bebisen rör sig i magen. Blir nästan lite avis på alla som har tänkt skaffa barn...suck!

( sviker bloggandet för en kort stund då Zion ska ha min uppmärksamhet )

Så!

Då har det varit påsk och grejer och familjen har varit på det mest tråkigaste påskfirandet man kan tänka sig, men det är för Sids skull och inte våran. Vi var nere på stora torget och glodde lite på den sk påskparaden ( en massa små , som klätt ut sig). Sid sprang runt som ett litet jihu, och strålade av lycka. Sen fick han syn på en liten flicka i hans ålder som han sprang efter ...sweet!
Resten av dagen var vi hemma och gottade oss i solen, käkade lite påskmat och somnade tidigt i soffan framför tv:n...jäääj!
Mamma hade lovat vara barnvakt nån gång under påsk, vilket det inte verkar bli något med, synd med tanke på att vi tänkte mysa lite extra för en gång skull. Vi får helt enkelt ha en innestående, och se fram emot det.


Idag har det än en gång varit sol och helt underbart . Magnus har knäckt några öl och jag har velat smaka otroligt nog. Detta måste ha att göra med det fina vädret. Kanske känner mig utanför annars helt enkelt. Vi har pratat om att det ska bli så gott att kunna sätta sig på en uteservering eller två till sommare, gud så gott. Jag tänker tillbaka på den sommaren Johanna och jag satt på nöjes, lyssnade på bra musik och drack pina colada,, jammi! , det måste bli en favorit i repris!

 21.44
Nu ska jag ta mig en välbehövd dusch. Raka benen, muttan och klippa min lugg en aning. Finns väl ingen värre känsla...SKITIG!

puss




Kitty Cola

Gårdagen bjöd på en välkommen förfrågan. Min arbetsgivare ringde i panik och behövde någon som kunde jobba ist för bruden som hade åkt på magsjuka ( någon ny i företaget, som jag ej känner till). Jag hade ju ställt in mig på att jobba först på tis, men fan vad bra det var. Fortsätter i samma företag, men byter salong/ställe. Har börjat på Självfallets herrfrisering i ny lokal...så grymt fint...inredningen är svart och vit, precis som jag tycker om det. Detta känns som ett lyft i mitt jobb..helt plötsligt ska det bli kul att få börja jobba igen efter mamma ledigheten.

                       



En lång fredag.

Dagen har varit 11 grader varm och helt perfekt för att njuta av tillvaron. Efter att ha varit på jobbet igår och sett inredningen fick jag lite smått med eld i röven för att göra ordning här hemma. Det är absolut inget nödvändigt, förutom badrummen , men endå....jag vill styla /ändra till det bättre om jag kan. Detta ledde till att mannen började med dörrarna idag, finally. Vi var på byggmax och köpte färg till hallen (som då är hyffsat nymålad) , en prövo-persienn till sovrummet, som vi sen möjligtvis ska ha i vardagsrummet om den är bra, fin osv. Sen har jag sett ut en tapet som jag vill sätta upp i vardagsrummet, fondvägg. Måla om resten av väggarna och därefter sätta upp snygga hyllor man kan ha stora ljus på.
När detta är gjort ska jag tvinga hit min bror så han kan sätta igång med vårat badrum ( han är plattsättare). Jag vill ha badkaaaaaar!, men lär inte få  för magnus, han vill ha en stor dusch..utrymme för bra sex, vilket är bra iof...badkar är inte det bästa för sådana aktiviteter. Jaja, nog om det. Nu vill jag bara sätta igång att greja, det kommer bli så fiint =)
 
Det är inte bara inomhus det ska bli fint, utomhus är minst lika viktigt..därför var vi ute och kratta, sopa..rensa m.m...känns fett bra at få det gjort. Nu behöver vi en gräsklippare också, och lite andra trädgårdsverktyg. Det är inte bara verktyg som behöver inhandlas, även utemöbler till stora verandan. Phuuu..det är många köp inför sommaren, dyrt..usch, men man kommer inte undan, det hör till när man har hus. Åh...sommar...kom till mig.



Funderare..

På tal om något helt annat. Här om natten drömde jag att ja var på tjocken igen, vilket var bra...att det var en dröm alltså..och inte verklighet. Sen hände en olycka irl, och pang boooom så sitter man här och är nojig igen. HJÄLP mig hitta ett bra prev-medel utan hormoner och helst inte kondom. Spiral kan jag inte ha, säger gyn.....orkar inte förklara.
Nå, vad ska man då ha? Jag orkar inte med att det ska tänkas på varje gång man "ligger". Jag vill verkligen inte ha fler, men samtidigt ska man behöva ge upp sex...NEJ! det finns inte på min lista.  Min man vill ju inte knippsa, han förlorara sin manlighet tror han..haha? eller hur var det..., ifall man skulle vilja ha en tredje efter några år.., jo fine..jag förstår hur du menar , men dahh...då får vi väl adoptera god damnit.  Åhhhh!! jag blir frustrerad.., att det ska tänkas så mkt...det är mode killer. Pleeeeease.....kom med ngt bra wtf.

                                

22.36

Blir oftast mest bloggande vid den här tiden, då jag har mest tid (barnen sover).
Magnus är på herrhagen (tror jag) och spelar poker med bröderna gay, och jag sitter hemma med kidsen som vanligt. Sannolikt är att jag kommer ta mig en rejäl fest omgång snart. Thats only fair.
Nu ska jag gå o plocka upp leksaker som Sid sprider överallt utom i sitt rum.

peace det är typ påsk






Ugly



Imorse var Zion och jag till BVC för hans tre månaders spruta (sprutor).  Det var lite vägning och lite rutin koll med. Han
växer o frodas bra =) Stackars mini, han tyckte det gjorde massa ont med spruta, hoppas han inte får någon feber bara som hans storebror fick. Efter lite BVC besök gjorde vi lite salong besök,  lämnade in en lapp om vilka dagar jag kan jobba framöver.....snabba ryck! arbetsgivaren ringde mig samma dag och ville ha mig redan nästa vecka ..tis,ons och torsdag ..jääj!! Längtar efter att få jobba då jag inte gjort det på ett år. Det är ingen semester att gå hemma o vara mamma ledig om någon skulle tro det. Måste nog säga att det är tvärtom, jobba är semester.
Lillen och jag åkte sedan ner till stan för att lämna tillbaka regnkläder som vi hade köpt till Sid. Vad råkade mami göra då, jo shoppa loss en aning. H&M is the shit..dom har allt.

1. Ett sött paraply (svart med vita prickar på)
2. knästrumpor
3. Bh och trosor ( hello kitty)
4. örhängen ( svarta stjärnor bla)
5. Jacka (lila och rutig)  FYND
6. T-shirt med snyggt tryck på (till älskling).


Våra grannar ska sälja sitt hus. Kan vi inte få några grannar som är lite mer som oss. Unga och snygga! Vi vill inte ha hit några slashas svensson shit. Vi stod o smög lite i fönstret på vilka som gick på visningen. Dom första var ett par runt 35 plus med en unge på hmm..1 år? fula som stryk och så sådär tråkiga ut. Sen blev det värre..mobil mannen som hade konstig kropp och såg SÅÅÅ kom o hjälp mig ut. Det tredje paret..behöver jag ens skriva det..suck! Dom fjärde...hmm tyskar/norrmän eller kanske rumänier? haha...nej tack!
Nu måste jag naturligtvis ställa den frågan.., hur kommer det sig att det bara är dom över 30 som investerar hus? och hur kommer det sig att dom flesta är fula/feta/tunnhåriga/tråååkiga ?? Är det dom och vi som har pengarna?

 Observera! vi bor inte i ett rött/gultegel hus. Vi bor faktiskt i ett vitt tegelhus, som är så mkt finare...men endå... kan någon yngre generation börja köpa eller? Vi vill ha bra grannar Wtf!

22.11
Mina små män sover. Jag och älskling ska titta på film och ligga & kela. Saknat kel. Massa kel. Älsk.

peace.




Think pink

Åh my darling. Du jobbar ännu en natt idag, och jag saknar dig så mycket.
Har nyss varit inne på tv3 hemsida och kollat alla avsnitt hittills av sjukhuset från den här säsongen,. Det är så bra, speciellt när man få se förlossningar, då man tänker tillbaka på mina egna. Det är så jävla mäktigt att föda barn, finner inga ord att förklara med..man måste helt enkelt gå igenom det för att förstå. Om jag hade haft mera tid, mera hjälp m.m så hade jag nästan kunnat tänka mig en tredje om några år..
<3<3<3


Satt och tittade igenom lite bilder som Magnus fixat lite med, och gissa vad jag hittade. Oh, bilder på mig som jag en gång skickade till honom när jag var kåt. Lite rumpa, naken kropp framför spegel bland annat, mmm. Jag gillar den grejen med att skicka porriga mms till varandra. Jag har fått några fina när han har jobbat eller varit hemma medans jag jobbat. Trigga upp mig älskling, du lyckas varje gång.  Jag tröttnar aldrig, får aldrig nog.., jag vill bara ha mer.
Kanske är han värd att få något fint av mig ikväll..hmm?

 This is all yours hun.
Kom hem nu, jag vill inte sova.

*

Varma vädret

Ännu en tidig morgon med barn som skriker o vill upp. Zion är lite utav en morgonpigg jävel då han vaknar runt 6 tiden varje dag och nöjer sig inte med att ligga i sängen, utan han ska upp.., sitta i sin babysitter och jollra. Det var inte så svårt att gå upp idag med tanke på att det var strålande väder ute. Solen smög sig in genom persiennen och stack mig i face:et.., det var bara att gå upp.
Hur kommer det sig att man blir så otroligt mycket piggare när det är sol och grejer? Och hur kommer det sig att man glömmer bekymmer/besvär bara för att det råkar vara lite varmare, lite ljusare ..? Är det enbart för att vi lever i mestadels vinter/mörker...eller är det av andra orsaker...så som att..
1. Ser man snyggare ut i ljuset?
2. Man blir allt mer lättklädd, = kåtklädd...mera sex...hmm..älska sex, good stuff?
3. Att det är varmare grader ute, betyder det fler miljöombyten? posetivt.
4. Uppstår något sorts hormon som annars ligger i dvala? sexuell hormon kanske.


Jag har iaf varit ute mestadels och tagit del av det varma vädret, lekt med Sid ute i trädgården.....låtit Zion sova i sin vagn på altanen ( bebisar sover så grymt bra utomhus av någon konstig anledning). Ah, glömde nästan nämna att Zion blir tre månader idag.., hipphipphurra! är det nu hans kolik försvinner, lr är det från och med inatt? Låt oss hoppas på att det är så. Som att driva ur en demon..., ahh..GO AWAY , sail away or what ever.
Tror även stor-mannen fått en släng av demon i sig. Sid har kommit in i någon sorts trots, vägra, tjura...skrika..krångla. Fastän hans trots så är han så grymt älskvärd <3<3<3 , stackars..han ramlade in i sin lilla bil idag och fick blåmärke i ansiktet..naw.., det gjorde ju inte tjurigheten bättre..pluttefisen!

    3 månader  mina män. <3



22.15
Nu jobbar Magnus som sagt, gör natten och kommer hem först kring 7 tiden imorgonbitti. Det är tomt fastän Zion ligger intill mig o sover. Jag saknar honom, saknar hans läppar..
Längtar till påsk, du är ledig vilket betyder massa kärlek.  
Mamma är trött. Musten är ur mig.
Lite tv i sovrummet kanske. Matdags för mini först.

peace




Kvällsmat

Igår lördag var en ganska hektisk dag..med tanke på att både Sid & Zion testade mitt tålamod. Mot eftermiddagen/kvällen kom Cami o Eric hit o hjälpte till lite me kidsen bland annat. All hjälp man kan få är så oerhört tacksamt. Magnus kom hem från jobbet vid 19 tiden, därefter beställde vi familjpizza.., gotta oss en anig o drack det goda vin( som dock inte var riktigt lika gott som river..men jaja). Sen blev det att ta fram lite spel & mera vin, namnam. Vem kunde tro att Cami skulle komma sist..HÄHÄ. Och vem kunde tro att det var så många dåliga förlorare med! =P
Det var iaf en trevlig kväll...tills jag blev toktrött och ville inget annat än nana. Dom där små liven kan verkligen sätta john blund i huvudet på mig....ah!

   Bring it on BIATCH!



22.50

Det har varit en bra dag....YES! Jag vaknade och hade hopp om sol, men det var för mycket begärt. Trots det så har det varit mildare väder, så att Sid o mini kunnat vara ute en del. Sid har blivit så förtjust i att springa omkring utomhus, ...så varje gång nån utav oss ska gå ut utan honom blir han toklessen , sätter sig ner o blir tvär. Han är så söt min tjurskalle.
Mot eftermiddagen drog lillen o jag till salongen på rud för att fixa håret på mill o eric.., det var inte igår jag fick klippa och färga.., åhhh..saknar så mkt. Måste prata med Bettan om att få börja jobba snarast !
Hoppas du blev nöjd med håret hjärtat <3
På vägen hem var Zion så bedrövligt hungrig att mami fick springa med vagnen. När vi äntligen var hemma fick han sin efterlängtade nan1 bifidus, som en liten stund efter kom upp igen.., inte bara en gång.. fyra mer exakt. Lillen då..
 

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Nu är det sleepy time för kidsen. Ahh..gott....för nu är det min tur att vila.
tv time, och kanske lite kel.

peace

Trött/arg/bitter

Just  nu sitter jag i soffan med datorn i knät. Zion ligger i babysittern framför mig o gnäller omvartannat. Jag kan inte begripa att han aldrig kommer tilll ro, jag blir tokig på hans humör och hans non sleeping. Sid ligger och sover middag, han har så jävla bra rutiner..och är så tacksam för det. Man blir bortskämd när ens första barn har varit helt perfekt från födseln tills nu och antagligen framöver..såklart! Vi hade väl svagt räknat med en kolik unge eftersom Sid är så snäll, men inte på det här sättet. Zion är 3 månader om två dagar vilket betyder att magknip ska försvinna sakta men säkert.., vafan händer inget för då? Ska han vara tjurskalle tills han är 1 år eller över?
Jag vet att tre månader inte är så länge, men tro mig när jag säger att tre månader med konstant gnäll och skrik är en jävla lång och besvärlig tid. Jag har full förståelse för mammor som går ner sig när man har kids som är gnälliga konstant. Man tror mest hela tiden att det är ens eget fel, och man skyller bara på sig själv. Jag har lärt mig att inte göra det trots att Zion är som han är. Det är väl inte mitt fel att han är gnäll och tjurskalle. Jag gör allt jag kan för att han ska må bra och rivas.., mer kan jag faktiskt inte göra. Tyvärr har jag börjat ångra att jag skaffade en unge till, inte mini:s fel.., men det låter lite hårt att säga så.., men jag har inte tid till så mycket annat än till mina barn nuförtiden och det känns tungt. Jag skulle vara så tacksam om Magnus släkt bodde i K-d istället för Skövde så man kunde få lite mer avlastning. Det blir oftast min mamma som är barnvakt. Pappa orkar väl inte och bryr sig tyvärr inte så mycket. Jag känner mig mest väldigt irriterad på honom då han går miste om hans barnbarns uppväxter. Ge mig lite tid för att få vara själv och göra saker utan barnen. Jag försöker iaf hålla humöret uppe och tänka posetivt. Hoppas Zion blir lugnare snart och att Sid får sin dagisplats.


Här har vi lilla sur-äpplet. Hyffsat lugn ....ahhh

Torka

Sitter här och funderar när jag fick mig något senast., hmm..såå länge sen..typ en vecka lr mer? vafan då. Varför blir det så? Det finns dom dagarna man har så mycket samlag att man nästan blir öm, och sen finns det dom dagarna man inte har något alls, och tillslut känner man att något verkligen saknas. Man blir lite som oskuld på nytt.., men inte så oerfaren.
Jag måste ju endå erkänna att vissa dagar orkar man inte, då man är sliten som få efter att ha grejat med krångliga kids.  När jag skaffade barn tänkte jag faktiskt på just det, att man kanske inte skulle kunna ha lika mycket sex som förr.., eller iaf inte ha det precis när man vill. Man får liksåm passa på att ta sig en snabbis då båda råkar sova samtidigt eller när man har skaffat barnvakt.., vilket inte händer så ofta. Shame.  Vad hände med att börja använda sextoys, eller varför inte choklad pennorna som jag köpte för..hmm ..över 6 månader sen. Oh..nej..jag vill inte bli den där personen som får ligga 1 gång i månaden , och när man väl får sig något är det bara ok.. Det är nog en stor rädsla jag har. Sex är viktigt, väldigt viktigt. Kela och säga ömma ord är iof väldigt betydelsefullt det med.., men om man har bra sex..då har man nästan allt. Jag ska till-lägga att jag har världens bästa sambo, med den absolut bästa kuken. Bättre kuk får man leta efter...det är fakta. Jag ska se till att jag får mig något snarast. Ska jag behöva vifta med min rumpa , eller räcker det med att jag sätter mig i hans knä..hmm..får testa.





pretty day



Vilken underbar dag! En sån här dag sitter man inte inomhus och glor, om man inte råkar vara sjuk lr så.
La familia drog ner till stan och njöt av årets första glass i bägare. Jag trodde för en stund att det skulle vara för tidigt för glassätande, men solen värmde så skönt att det var allmost perfekt. Det är svårt att åka ner till stan och vara där utan att shoppa, men denna gången gick det endå. Vi tog oss till lekparken intill bibblan så Sid fick leka av sig lite. Han upptäcker så mycket nytt och han lär sig så fort.  Från det att han lärde sig att gå så har det bara sagt swish! Roligt för honom att se och träffa andra barn. Sid har ju inte börjat på något dagis än eftersom det inte finns plats förens till hösten...tråkigt nog.., och på så vis får han inte träffa andra barn så mkt.., tur att det finns öppna förskolor o lekplatser. TUMMEN UPP.

Efter lite sol & lek åkte Sid o Magnus hem medans jag o mini tog oss till herrhagen där vi hälsade på Milla och Eric. Det blev lite tjat o gott kaffe..kanske lite nikotin o prat om min fula blöbb mage..=/ Måste tajta till mig lite inför sommaren.., när Camilla påpekar min mage så är det ärligt..och lite förjävligt.., men vafan..kan man begära att magen ska vara plattpannkaka när man nyligen klämt ut kids?

21.41

Zion är hyffsat snäll nu så jag å älskling ska gotta oss i soffan och se någon bra film lr så.
Det blir nog en tidig kväll, mitt trötta jag är snart här.

peace

Kväll med is

Magnus har bjudit hem Krister ikväll för att se på urkass ishockey och dricka öl. Jag själv nöjde mig att vara me och käka lite pizza, väldigt god...men dessvärre ingen mat-ro. SKRÄLL.
På tal om att inte få någon ro ,bara för att devil child inte vill vara på humör, så läste jag en insändare i "vi föräldrar tidningen" där en mamma hade skrivit om sin son som då hade varit "a pain in the ass sen han var nyfödd tills han var 10 månader gammal. Hon funderade på om det var ett tecken på ADHD lr nåt liknande, och gissa om jag fick paniken i kroppen. Zion är iof bara 3 månader, och kolik kan hålla i sig tills 4 månader (vad jag hört) så jag ska väl inte oroa mig för mkt.., varför gör jag det? Det var samma sak när han låg i magen.., jag var orolig mest hela tiden för att det kunde vara fel och sånt jobbigt. Äh...jag borde ta o inse att jag har två friska, helt underbara barn. Jag är väl inte ensam om att ha en skrikig baby? 

Till något helt annat. Det kom ett brev från vi villaägare igår, och min första tanke var då att det var nån jävla reklam om underhåll till huset lr liknande, men så var inte fallet. Istället var det ett presentkort på Clarion Hotell, 2 nåtter. Välja ett hotell bland 157 st..jääjj. Gissa om det gjorde min dag! Mannen och jag ska få en hel helg för oss själva och bo på hotell, gå på någon spelning ( inget bestämt) , unna oss all shit man kan tänka sig..och bara njuta. Dags att höra sig för om barnvakt.

Ibland ska man ha lite tur. <3


Onsdag i mitt hjärta

Igår, tisdag blev det absolut inget bloggande för min del då Zion (mini) hade vrålapa dag. Vi hade helt enkelt inte tid med annat än ta hand om barnen. Såhär ligger det till...., våran kära mini har kolik, och har haft sen han var 2 veckor gammal. När jag skriver kolik så tänker ni...öh..lite gnäll nån timma på kvällen..men så är inte alls the case. Mini Skriker ungefär 12 av 24 timmar..om inte mer. Då kan ni kanske tänka er att det är fullt upp.., och speciellt när man redan har en liten på ett år. Nog om det.
Det var ju som sagt tisdag igår o mannen, barnen, jag och våra vänner var i Mariebergsskogen o sprang i lera o skrämde änder. Vi var inne på naturum, lr va fan det heter. Något slags natur hus för barnen? Gissa vad man kunde göra där.., joo...
 Haha! 
Barn uppskattar att lukta på bävrar, lr vadå?  Jag tror tom man kan åka på bäversafari på sommaren.., är det något för en barnfamilj tro..hmm. Efter att ha luktat på bävrar o sett uppstoppade fåglar tog vi oss en fika...lr det var iof mest Sid som fikade då mamma o pappa fick noll ro.. (Zion igen).
 Varför ska man nöja sig med en, när man kan få två?



RSS 2.0