Juligen, nej just D

Sweeeeeet!
Lördag...en sköööön lördag...med gott sällskap o lite shopping =)
Skulle inhandla regnskor.., IKKE stövlar.., enbart för att man måste gå ut i alla väder med Sid. Jaja, att komma till saken..
DET fanns bara i storlek 36...jaja, det fick vara.., men sko-tokig som man är blev det finskor.., som dessutom är inhandlade på kiddy avdelningen på din sko.. ..iii...jätte fiiina ju ! sååå nööjd !!!
När man har pengar vill man bara spendera.., det känns så otroligt jävla bra i muttan =P nää..men allmost. Var endå ganska tyglad idag.., köpte bara skor o strumppor til Siddy. Hell yeah.., det är såå ruuligt att shoppa barnkläder.., roligare än att handla till sig själv....kanske inte strumpor då..men allt det andra.., jaja..nu blev det som sagt att spara cash:en till annat..typ..regnkläder o sånt booring.

Jag är ensam med barnen ikväll, ganska gott endå.., dom ligger o sover..men ska snart dra upp Zion då jag ska slippa gå upp mitt i natten o mata honom.., bättre att se till att han är mätt från o med nu.....då får antagligen mami nana längre utan break...ahhhh! sömn is the shit.
Kvällen har gått så jefla fort..., har jag gjort eg? hmm..laddat upp bilder på extrafilm som ska framkallas..., oh my..det tog sin lilla tid. Aja.., nu ska det bli gjort iaf..
Våra fotoalbum ligger o dammar, det är väl enå inte mening..dom ska ju fyllas med fina kort..jäääj.

Imorn ska Gay o moi åka till Bay o kika efter ytterplagg...hoppas dom har ngt som inte ser allt för tokigt ut.

nöpp..nu ska ja stänga av o dra upp min mini som inte längre är så mini.., hmm..snart 8 månader..det DU.

nattnatt.

day care

Detta är andra veckan Sid gör sin inskolning på dagis och det är även Magnus sista semestervecka. Känns inte alls som att han har varit hemma i 4 veckor.., tiden går så fruktansvärt fort.., nästan jobbigt fort.., Sid blir bara större o större, även Zion..., får nästan lite panik när jag ser dom växa så fort. Zion är 7 månader nu o gud vilken bra ålder.., han är mest glad hela tiden.., lättroad som bara den. Sid är väl både upp o ner nuförtiden..., han trotsar o grinar., men även han har sina underbara sidor..som när man ska hämta han på dagis..och han springer fram o kramar en <3
Tro det eller ej.., men jag kommer nog bli bebis sugen igen..., för jag kan redan nu känna de...tihi.

Nackdelar med att ha barn är ju att man blir en aning låst..., det har jag känt nu i sommar..då jag varit så jävla sugen på utlandet ett tag. Vi funderar på att kanske dra iväg nästa år när Sid är lite äldre o även så Zion.., men endå såpass små så att dom fortfarande åker gratis.
Den här dagen har varit lite katastrofal i mitt huvud.., jag har bara tänk..tänkt o åter tänkt..det måste hända något snart.., vad som helst..allmost iaf.  Rastlös så in i...

Åhh...skönt att skriva av sig lite.., , lite kass på det..men jag gör det för min skull...och nu var det läge.






RSS 2.0