Handy Mandy

Neehee, utan bilder detta inlägg med, då inte uppladdningen funkar..KÄSS!!

Numera är jag redhead! för första gången på måååånga år har jag en annan färg än en 3:a! ( mörkbrun)
Johanna hjälpte mig igår kväll.., hon tog lite väl lång tid på sig.., menmen..who can blame her..hon är inte någon frisör. Tack för hjälpen iaf.

Idag tog dom enskilda kort på dagis, så inom snar framtid får släkten ett varsitt kort på våran stoora "bebis".
Zion får nöja sig med att hamna på julkorten =) Just det, fan...det är ju faktiskt snart jul..., dags att börja handla julklappar...huh!

Här hemma har vi börjat med projektet: måla om vardagsrummet. Det har inte kommit så långt än med tanke på att man har lite tid över till sånt, plus att det är ganska stora ytor som ska målas två gånger. Det blir iaf vitt som vitare snö.., sterilt och härligt! Det ska helt enkelt se större och så ska all svart inredning passa in så bra som möjligt. Efter vi är klara med att måla väggarna vita..ska vi därefter låna en projektor o göra en egen fondvägg. Vad som ska vara på väggen avslöjas inte. Just nu sitter jag i detta vardagsrum.., och det är en kaos.., alla möbler på ett o samma ställe, plast över grejerna.., jag sitter typ på allt.., går med skor inne för att inte få färg på strumporna....aja..jobbigt..men snart blir det fint och då äre såå värt!

Imorgon kommer rörmokarn och även Karlstad energi.., det kommer bli en rörig dag..usch! Jag är trött.., faktiskt..beror nog på att jag har mens, blöder som en stucken gris.., järnbrist..bläää. Detta betyder...no sex på flera dar...det är joobbigt..., nog tur att han jobbar..då gåre inte i vilket fall som helst...

Just det.., till helgen har vi ordnat barnvakt!! jiihoo...det betyder..mera alkohol för mamma o pappa...,o även utgång, me love!

nu längtar jag o är sliten samtidigt.., bäst att lägga sig kanske..

peace and red

Kommentarer
Postat av: Marielle

Ohhh, spännande :D

2009-11-05 @ 18:42:25
URL: http://missmellan.blogg,se
Postat av: Marielle

Näämen, du har ju länkat mig! <3



Då ska jag länka dig med :)

2009-11-05 @ 18:44:55
URL: http://missmellan.blogg,se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0