Whats my name again?



YES! shopping idag ! gissa om jag mår bra när jag sätter sprätt på mina guldcoins =)


Detta är inhandlat: En väldigt färg-glad mössa till Zion Lee.
3 långärmade tröjor till pojkarna.
En BH .
Ett kakfat i äldre stil (snyggt)
Just det!! påsk-blomma i kruka som ska stå på köks-bordet

Sen tog jag bussen hem till min familj.., pussade på barnen o röjde en stund innan det var dags att natta.
M och moi har käkat namn nam mat, och nu sitter jag här och stör mig på fuskbyggarna....samtidigt som M är iväg o tittar på fotboll.

Imorn ska mami jobba igen =) hoppas det blir mkt att göra...då går dagen fort..och sen tar vi påsk(lov) ..jäjj!

Ha en BRAAA jävla kväll.


peace


Whats the point"

Johnossi - whats the point ..grymt bra låt!


Kollade nyss min statestik, och trots att jag inte bloggat på jävligt länge så är det fortfarande många besökare..hmm?


Crazy days här hemma, jag tänker inte skriva ner hela sagan, det får varaPUNKT


Igår var jag hemma hos C och vinade, snackade skit..kedjerökte..gick i högklackat och lekte porrtant! jo så att.....=P det var mys. Vi hamnade på tempel.., jävla skitställe för övrigt. Men kvällen var lyckad endå.., men idag får man sota för sitt intag och den sena hemkomsten. M jobbar hela jävla dagen.., så det är jag å kidsen...yesh! =/


Yepp, nu ska jag kika på tvättmaskiner.., jag vill verkligen slänga ut den vi har nu...den är ful och tvättar dåligt. Broder kommer tydligen hit sen o tar med pappa.. (bärhjälp). Sen är det bara att riva bort den sunkiga mensmattan (röd) ..och joo...flytspackla? Tur att min bror gör sånt där =)


Ikväll blir det myskväll, pizza o film kanske? Massa porr och kel. Jepp...det var väl allt för den här gången.

peace


Torsdag, mår illa

Är det av trötthet, eller hur kommer det sig? joo,..det är nog så enkelt. Kroppen säger nej! jag har inte tagit hand om mig själv (på ett sunt sätt) den senaste tiden. När man mår lite sådär, då bryr man sig inte vad man äter, om man röker mer än vanligt...blabla..

Idag har jag endå mått väldigt bra. Jag har varit sysselsatt varenda liten sekund.

Tittat på förlossningkliniken, blivit tårögd, glad och sugen på en liten igen..tihi. Undrar vad M tycker om det?

Nupp, nu hoppas jag han dyker upp snart.., inatt ska jag då inte sova ensam <3


Torsdag, sne käft



En torsdags förmiddag går så fruktansvärt fort om man är sysselsatt. Jag har spenderat den väl.., genom att riva äckliga tapeter. Jag vill att Zion ska ha en frächt rum. Sååå...om jag har en snäll pappa ..så dyker han upp ngn gång i helgen o hjälper mig att sätta upp väv på väggarna.


Mini ligger o sover, jag själv har inte vilat en sekund. Nu ska jag leka hemmafru.

herå


Onsdag, olala, fine day

Igår mörkna det något förbaskat...tro mig, saken blir inte bättre när C ska åka till spanien,buhu!


Men idag har det varit (hittills) en bra dag, oh yes!. Jag o mini har varit på herrhagens öppna förskola, träffat massa trevligt folk =). Därefter har vi varit på rud och betalat av skulden för löshåret , så! nu var det gjort. Då var man..hmm..600 spänn fattigare.

Köpt välling för över 100 lappen (säg 750 spänn fattigare) och slösat lite mera cash på chewing gum.  Träffat på världens mest cepigaste försäljare. Han tamefan inkräkta på min telefon, jävla skitäckel-kille!


Nu är Sidden hämtad o mannen är vaken. Snart åker M o jobbar ..IGEN. Jag blir ensam, fast inte helt o hållet...jag har mina bästa små fisar, SOM FÅR mig att le igen <3

peace


Tisdag, var du tvungen

...jag som precis hade lagt dig på hyllan.

Ensam kväll ikväll. M som i älsk..jobbar natt =/ usch..nätterna är inte roliga ensam, det är nervöst varje gång man ska sova själv.  Tittar på dating in the dark.., jisses..ganska underhållande, men så j*vla ytligt.


Usch, jag mår sisådär...tänkt väldigt mkt idag, på det ena o det andra. Mkt känns ledsamt och tungt.., men är det mesta ens eget fel? NEJ!, men naturligtvis är det bara en själv som kan se till att vända situationen till något posetivt ist. Jag tänker inte vara någons "just one call away" "reserv-kittet". Äkta visar sig även...

Det är nog bra för mig att ha husets alla projekt att tänka på.., lägga tårarna åt sidan och försöka tänka på sig själv.
 

seså, ibland måste man få vara "ego"

 


Tisdag, pyssel

Samtidigt som Sid varit på dagis har vi varit på stuvbutiken och tittat på klinker till våran tvättstuga =)
Det blir förmodligen ljus-grått golv. Vi passade på att köpa en ill-grön nyans till Sid rum. Det kommer bli tufft, och framförallt "child:ish". Sprang runt några varv, fick några jobbiga samtal från Gbg ( försäljare). Efter att ha avslutat samtal, sprang jag bort till avdelningen med tapeter...YES! jag fick ett utav mina berömda ryck o började inhandla väv. Jag är så less på Zions skit-tapeter..så nu ...eller snart åker det upp väv som sedan ska målas i någon fin kulör =)

Visst är det roligt att greja? pyssla, kalla det vad du vill.

Nu ska jag gosa med Sidden som nyss kommit hem <3

Måndag, aj!

Har varit ute på bergvik inhandlat linsvätska, armband, halsband, eyeliner och en jävla massa mat. Dagen började givetvis bra..som den alltid gör..(nästan). Senare..mot bilen för att åka o handla färdig mat (Max)..vad händer..jo..Jag sticker in armen för att ge Sid hans tutte, och M stänger dörren. Jag har nog aldrig varit med om ngn liknande smärta.., det var värre än att föda barn, much worse. Intensiv rena döden smärta. Jag grät en massa och väntade på att smärtan skulle gå över.., och tack o lov..det gjorde den. Nu återstår att se om jag har full styrka i armen.., det har jag INTE NU =/ orkar inte lyfta barnen....faaan!


Några tårar senare sitter vi och dricker kaffe o planerar (drömmer) om ett nytt kök. Inte för att köket är hemskt, men man vill endå ha lite större arbetsytor och lite annat nytt, såsom luckor..vitvaror.


Jag är kluven, jag vet ärligt talat inte om jag vill bo i hus. Jo...det vill jag visst., men allt som kommer till är mest jobbigt för psyket., mitt psyke är svagt som d är. Eg är det bara fördelar under det varmare halvåret..lr?


Nu ska vi pratas vid, hålla om varann och bara vara.

peace

Söndag, se7en

Igår visa dom just den filmen på tv, men då var det nana tidigt eftersom M skulle upp o jobba ( vi lägger oss alltid samtidigt). Bestämde oss för att ladda hem filmen o se den idag. Kan ni förstå att filmen är från 1995 och jag har INTE sett den...haha!


Baby har dukat upp med cola och kex-choklad <3 MOVIEnight och mys, kan en söndag-kväll bli bättre?


BTW...Siddens eksem har nu försvunnit =). Då slipper man vara en orolig mamma ikväll.

Peace


Söndag, whats my age again?

Sitter i soffan och tar igen mig. Jag är orolig för Sid som har fått utslag i ansiktet. Vi käkade ballerina kakor förut, hmm..kan det vara nöt-allergi? NÄÄ...han har ju käkat dom förr. Trodde till en början att det kanske var tredagars-feber, men febern höll bara i sig några timmar och utslagen är kvar men börjar blekna. ( utslag på magen och ryggen).  Ska nog ta o googla, kanske får man reda på ngt.


Tittar på 16 and pregnant, en flicka som ville adoptera bort sin nyfödda flicka. Har man mindre känslor när man är yngre? Jag kan själv inte begripa att man ens kan tänka tanken när man ligger där med en nyfödd på bröstet. Nästan att man tappar andan, så lycklig och kär blir man. (tänker tillbaka)

På tal om ålder och vara mamma.., när jag jobbade i veckan fick jag ..hmm..kanske 5-6 kunder som blev helt ställda när jag berättade att jag var tvåbarns mor. Gissa min ålder då? Ingen trodde jag var över 20..haha! Det där tar jag som en komplimang..fett! =)))


Laga mat dax nu.

peace


Lördag, detta kanske är bra för mig

Solen skiner och barnen sover middag. Jag har passat på att damma i hyllor, fönsterbräden m.m. Skönt att få det gjort, det är inget jag tycker är spec roligt. Sid var med o dammsög förut, så det är också bockat på listan. Känns så in i helvete bra när solen skiner som den gör, jag mår så bra! Nu fattas bara våren....den riktiga våren ass!
 

Har inte orkat med bloggen på två-tre dagar, jag har haft fullt upp...och även känt att bloggen gör mig inte så mkt gott, nästan tvärtom. Folk läser, blir sura..., blir glada? Skitsamma, det är min blogg..jag skriver vad jag vill...thats it.
Ännu en gång vill jag yttra mig, men låter bli...kanske är bäst så. Jag kan bara inte förstå mig på...så enkelt är det. Så..det var lite yttran.
 

Idag o imorn jobbar M dag, kommer hem 19 ikväll.., funderar på att därefter ta mig en sväng till stan för att gå på fest, kanske tom gå ut o dansa? Hoppas min kära mor hinner åka förbi systemet o köpa namnam.., annars kan det kvitta...jag går inte ut om jag inte får ngt att dricka...


Snart är det dags för lite mat-lagning...vad blir det för mat? Mja...kanske färs-sås o pasta...enkelt o snabbt lagat. Jag gillar inte att laga mat, det har jag sagt förut va? GUD ...finns det ngt så tråkigt? Tur att jag har en man som lagar mat till mig nästan alla dagar i veckan =P My man is THE BEST...ingen protest =P


Väntar på att vi ska få våran nya frys med.., den skulle kanske komma idag...men jag väntar mig inte det.., krånglar mest hela tiden. Hoppas den är fin, annars kanske vi måste inhandla svarta frysar? det har vi ju funderat på, och ska även ha när vi gör om köket.., om det blir att vi bor kvar vill säga...hmm. Svart tvättmaskin vill vi med ha, funderar på att ta med maskinen från jobbet, den används inte ju inte iaf..haha!


Nupp, nu ska jag planera och samtidigt laga käk.
Ha en bra en.

peace


Tisdag, no no, yes yes.

Idag var det jag som skulle jobbat, men när jag kom dit så var vi tydligen tre? (en för mkt). Tycker det var lite väl onödigt att ta dit en praktikant. Lyfte på luren o ringde chefen, sa till henne att jag kan ju lika gärna gå hem...här gör ja liksåm ingen nytta. Det gick bra...så jag ringde efter min man, och han kom självklart o hämtade mig <3

Gör ju mkt mer nytta hemma liksåm =). Idag har jag målat luckorna i tvätt-rummet =) blev fint =)). Detta är första steget till en ny fin "tvättstuga". v.10 kommer römokarn och ska sätta en ny golvbrunn, sen är det bara att försöka få hit brorsan så han kan sätta klinkers på golvet.., weeehoo! det kommer bli så fint!. Kommer säkerligen bli roligt att tvätta framöver =P

Efter vi hämtade Sid på dagis tog vi oss en tur till Ikea.., värsta bra tidsfördrivet ju!. Köpte lite grejjs till barnens rum, såsåm leksaks-förvaring, hyllor m.m.
Vi tog en pause o fikade lite i ikea resturangen, och gissa om Sid blev glad när han fick syn på Bamse (hans idol eller nåt).



Synd att jag inte hann knäppa när Sid gick fram och krama om Bamse, menmen...man hinner inte alltid med. Sid är lillen som står och tittar på B.

När vi kom hem från Ikea var det bara att komma innanför dörren en snabbis, sen iväg till salongen för att klippa Johan. Nu är man hemma igen iaf =). Tar det kewlt, käkat tacos med M och nu är det bara chill och tv-zapp som gäller. Imorn kallar jobbet.., hoppas det blir att göra.

Vad gör ni ikväll?


peace


Måndag, ujjamejjen!

Vilken dag, vilken dag! Började med att kl ringde kl 0700 imorse. Upp och hoppa ( bokstavligt talat). Gjorde mig iordning, sen blev det några blöjbyten på pojkarna. Välling, och utfodring av frukost. Mamma kom och hämtade mig o Sid strax innan 0900, iväg o lämna Sidden på dagis. Vidare till salongen där mamma släppte av mig. Från kl 0915 - 1700 spenderade jag på rud för en kurs i herrklippninig =) det var skojj! alltid kul med lite nytt.

När kursen var slut kom mamma o Zion förbi o hämtade upp mig ( mamma har haft Zion hela dagen). Hemma igen, fikade lite o myste med barnen =) ...varför saknar man dom så fort man är ifrån dom? <3<3<3
På med ytterkläder o ut i snöovädret. Mamma o jag gick ut på baksidan för att skotta på altan, men lyckades ist komma upp på dom stora snö-bergen för att sen ta bort enorma mängder tung snö från taket. Med tanke på att tak faller in överallt och allt man hört på radion så var det grymt skönt för min oroliga själ att "5 ton snö" försvann från taket. Den som inte behöver skotta, kan inte föreställa sig all den vikt...=/ min rygg är "ajaj" nu...pity!
Blåmärken och yrsel efter att ha tagit i så, och fallit igenom snön o ner på bordet på altan. Nu får det vara nog med snö..., jag är bajs-trött på skiten.

Resten av veckan ska jag jobba..., just nu känner jag inte för det...med tanke på ryggen, menmen. Fredag blir den enda dagen tillsammans med M.., det ska bli mys.., kanske en dag med shopping o äta ute? love:li

Nu ska jag pussa på min man och tala om hur mkt jag älskar honom. <3

peace

RSS 2.0