Long time ago

Jag vet att jag är kass på att skriva ner ett o annat här nuförtiden, men dah..det finns så mkt annat att göra än att sitta framför en dator. Dom senaste två veckorna har Magnus varit hemma med barnen o jag har jobbat.., helt underbart! Nu vill jag jobba mer.., menmen...han har semester i 3 veckor till och då kanske man ska passa på att umgås och vara en familj?


Det har hänt lite roliga grejer på sistonde..

Bland annat..

Magnus har friat =) und i har fått den snyggaste ring.., vitt guld med små små diamanter och en blå safir., den är pretty as fuck. Förra veckan när jag kom hem från jobbet låg det rosenblad i hela huset.., i ett utav rummen hade han mörklagt och tänt levande ljus (rosa desstom )

Självaste mannen hade kostym o var så jävla hot.., där gick han ner på knä och friade =)

Det blev min favorit mat.. (burger king) ...och därefter skumpa <3

Kl halv nio kom en taxi o hämtade upp oss och körde oss ner till stan..,..jag o mannen gick på nya Harry Potter filmen..., oo den var klockren.., men nu vill man bara se mer. Fatta vilken underbar kuk ..jag menar man jag har..., han vet vad jag vill ha/gillar....vilken perfekt kväll....tror tom att jag gav honom ett blow job senare mot natten..haha!

Tid o datum är inte bestämt, men förmodligen nästa sommar.



Idag öser regnet ner, jag hade tänkt att gå ner på stan...det kan jag GLÖMMA! Vill bara gömma mig under täcket.
Sid sover middag, Zion sitter med mig..i mitt knä..luktar bebis! Åh...min minsting är snart 7 månader.., tiden går så fort..
Jag är sugen på en till, jag vill ha en flicka.., hmm..men jag vågar inte chansa...så jag väntar nog ett tag till..lr VI =P

Magnus är i Munkfors vid hans pappas grav, dom ska sänka ner han urna idag =//...usch..jag tycker så synd om honom, och jag känner för att gråta med han, men samtidigt har vi kommit så långt att vi försöker att inte tänka på det.., men det är svårt när det kommer upp igen. Jag och barnen längtar efter dig baby..kom hem nu. puss.

blablabla..., nu ska jag åter till mitt liv.

herå




Fitt problem

Hej o hå..
Helgen som var gick som planerat. Zion blev "döpt" och fick lite cash med =) Spenderade lite stuff till kidsen idag på IKEA..., IKEA is the shit.., o bra vardags-nöje när man inte har bättre för sig. TUMMEN UPP.

Nu är det onsdag.., Magnus jobbar sin första natt, sen gör han en till och efter det har han 5 veckors sem.., ahhh..shit va gott! Det gör allt mkt lättare när man vet att det är inte så läng tid kvar..., man ser ljuset liksåm.., WOW. Vi ska iaf greja en del här hemma.., försöka få brorsan att göra om vårat badrum.., sätta nytt staket, måla taken..m.m.



Mys ikväll då Carro o Johanna var här o käkade sallad o snackade lite skit.., såna kvällar måste det bli fler av..
Igår hade vi fixa håret på varandra kväll.., vin o hårfärg..aldrig fel.

Nää...sängen väntar..
magen gör ont o jag förstår inte vad som händer med mig..., menmen..det är väl bara att ta tag i skiten o ringa ett jobbigt samtal....SUCK.

Nana gott.
peace

Kommande

Oo..vi har lite att greja med här hemma då vi ska ha "dop" för Zion på lördag. Just det, igår blev han 6 månader min mini-fis!

Vi behöver bland annat köra iväg allt skräp som står i carporten.., det är lättare sagt än gjort..! Måste även fixa mera bord o stolar.., hmm..ska nog höra med mormor om hon har något på lager. Sen till det viktigaste..MATEN.., vad ska man bjuda på? Sist gång när vi hade "dop" för Sid köpte vi smörgåstårta.., men det är eg väldigt tråkigt..och vanligt framförallt. Funderar på om man ska fixa pasta-sallad eller nåt i den stilen.

Imorse gick Magnus av sitt pass och är nu ledig i 5 dagar, jääjj! ska bli så gott att ha älsklingen hemma. Allt blir ju så mycket lättare med, med tanke på att den är han som har körkort...enklare att ta sig nånstans. Åh sen slipper man ju sova all alone.., gud så gott.



Till något helt annat.
Vad hände med att svara i telefon, vad hände med att man kanske kan ringa upp? vad hände med att bry sig? gud så less man blir. Ge och ge, men aldrig få tillbaka., NÄR SKA JAG LÄRA MIG? usch.



Let it rain

Åh..
idag faller regnet utomhus.., älskart! Jag är inte less på det fina vädret, men en break från hettan är inte helt fel. Vi har alltid en grad varmare inomhus när det är så varmt som det varit ute i ca 2 veckors tid. Ja.., det menas..hmm..ca 30 grader.., 30 GRADER att sova i.., det går bort.

Helgen har varit grym, grym på så vis att vi har haft barnvakt åt båda (=
Mannen och jag har haft mys, myyyyyyys lördag. Vi var ute o käkade på alfies .. BRA betyg ! , därefter vandrade vi vidare till koriander, satt i en utav sofforna o drack drinkar..tog lite roliga bilder och såklart blev vi fulla. Dessvärre blev det inget hot sex när vi väl kom hem, jag hade mens..och inte nog med det..vi däckade rätt rejält efter att gått upp tidigt på morgonen.
Ikväll/natt ska baby jobba , så hela helgen fick vi inte tillsammans, men endå...vi fick sova till 10.30 imorse..det var guld värt!!!

Nu är jag sådär sugen på söndags-mys-pys..(film, godis o taffs ). Dessvärre får jag sitta själv, men tur att vi har film kanalerna., då det är PISS på dom andra..
Dom visar Bee Movie på kanal plus.., den filmen tröttnar jag aldrig på..sweet!




Från bussen inatt..
Vi är så snygga när vi är alkoholiserade <3

RSS 2.0