Bra dag, som fan!

Lycklig som få just nu! Vad beror denna lycka på?

Självklart att jag har dom tre bästa killarna man kan önska sig. Perfekta barn, perfekt man! <3


Idag är jag tokförkyld, hela familjen har blivit smittad av Sid. Zion ligger just i detta nu och inte kan sova för att han är så täppt. Jag är inne till honom lite då o då och försöker få bra läge på kudde osv. Tänk vad sjukt fort en förkyldning smittar....usch!
Jag unnar mig ensam-mys, med varm filt , coca cola och salta pinnar. Även så får jag saker och ting gjorda...så som fylla i nya scheman till dagis, hänga tvätt m.m.

Snart är det pengadax igen! detta betyder höst-shopping! CANT wait. Mysigt med varma goa tröjor och nya byxor. Längtar efter fika på stan, med the eller en god latté..mmm!

Nope, nu saknar jag min man lite för mkt. Åh...love!

peace


Mina barn är mitt allt. Det är sant.




Såna här motgångar gör mig starkare? Vet inte hur mkt motgångar man orkar med under en livstid..hmm.
Förlorar två vänner, vet inte vad som hänt där? sjukt är det iaf och det gör ont i mig varje dag. Glad som fan att jag har C. Du finns alltid där..and i love you. Problem med annat skit i vardagen.., familj..jobb ..blablabla.
Vill helst slippa käka tab igen...it sucks!

Om jag inte hade mina barn då?  vore jag här? Ni får mig att glömma allt det där onda och lyser upp allt i tillvaron. Dom får mig skratta och känna så jävla mycket kärlek. Mina barn...dom har min ugn  bakat..tänka sig..mina gener..mina fina pojkar. <3

Mamma åker utomlands imorgon, och jag får naturligtvis panik.., panik för att jag inte kan lyfta luren och ringa henne på en hel vecka.....suck! Pappa..hmm..vem är han?

Näpp, klagosång fur alles.

Ska försöka få lite sömn inatt.., sova igen alla timmar jag inte fick.

peace

Ågren.

Yes, så kan det vara när man är på jobbet en dag och redan en massa tjaffs. Längtar jag efter att börja jobba just i detta nu? NOPE!

Men det kommer bli bra, det vet jag!


Inskolningen med Zion Lee går oväntat bra, trodde inte alls att det skulle gå så bra som det gör.

Idag har han varit där från 09.15 - 11.00. Hem o sova lite, sen upp vid halv två, och då bar det iväg till dagis igen för att hämta Sidden.


Min natt har varit helvetisk! Har inte sovit en blund, så lär nog somna tidigt ikväll. Har nog legat o grubblat o funderat över en massa saker..jobbiga som fan.  Jaja, nu kom mami hit..så det blir inga fler rader nu.


peace


Brev från USA

Yes..idag kom mitt efterlängtade o söta paket =)
I  paketet fanns en speldosa med hello kitty dockor som dansar....fint va? <3 lr..det vet ni iof inte,,men ni kan tänka er hur sött!

Shit pommes..., Zion är 19 månader nu...fatta vad tiden springer, jag hinner inte med liksåm. Stora gose-grisen.., mammas suraste älskling! Jepp, inskolning till veckan...äntligen! Snart får båda våra kids dagis...wee!!

Sidden är lugnet själv.., han är inte lik Zion för fem korvöre! Behagligare sötnos får man leta efter! Gosh..i love my kids. Nu ska jag jobba ett år..typ...sen ska vi försöka med en tredje.. LÄNGTAR!  <3<3<3<3


Undrar hur det gick för C idag.., hoppas hon överlever. Love her.

Nu ska det hängas tvätt..

peace


RSS 2.0