Ljusa stunder!

Solen skiner, och jag är ledig..HÄRLIGT! <3

v5 nu då. spännande..hoppas det går vägen.

Idag blir det förhoppningsvis fika med Lynn som är hemma från Stockholm. Lite smått och gott till garderoben vore inte helt fel heller =P


ETT PLUS

Lycka!

Vi har lyckats! vi har fått en plus <3


Ahhhh!

OK, idag har jag jobbat...ensam igen..vilken skräll! Sara är i New York och bränner pengar....svin ! =P

Haft en bra dag, många kunder och många leénden =)

Fick skjuts hem av moster Bettan som endå inte hade något för sig....OJJ..vad har hänt? Tack för skjutsen iaf. Kom hem och i stort sett vände, pussa lite på kidsen..sen ner till stan. Letade efter järnvägsgatan 9E...tog sin lilla stund, men sen såå...

Så..då har man varit hos lotta och gjort en kemisk peeling igen...åh gud vad det gjorde ont idag, men gött som fan efteråt. Hon lyckades sälja på mig en kräm för 750 spänn..., billligt? nääää! Så..då var man 1700 spänn fattigare...buhäbuhä. Förhoppningsvis så ger det resultat, jäjj!

Just det, jag orkade inte ta bussen hem..så jag tänkte...varför inte bränna dom sista hundra lapparna på taxi..., dah! gubben körde fel, åkte runt halva lorensberg..o det blev dyrt..trots att han stängde av taxametern en bra stund innan jag var hemma.  

Väl hemma och älskling hade tacos klart...lyx! <3
Nu är jag helt slut...sovtime snart..., lite kel först kanske..hmm

nighty 


Skämma bort sig själv...

eller skämma bort sina barn.


Sid väckte mig snortidigt idag, jag som hade hoppats på sovmorgon...men ikke! Det var bara att kliva upp 06.30. Efter att Zion vaknat var huset livat värre...såpass att inte M kunde sova efter jobbat natt. Det fanns bara en sak att göra, klä på sig själv o kidsen o dra ut en sväng. Tog bussen till sundsta...gick av vid konsum för att handla lite russin, men blev även en film (post per). Ut i fina vädret och därefter bege sig till en mamma som var något så J'vla bakis. Kom in i lgh och det stank fylla..uääk!

Lämnade kvar sid hos mojmoj ( kunde hon gott ha =P ) , tog med Zion ner på stan. Efter en kort stund somnade han så gott i vagnen, så mamma fick en välförtjänad shoppingtur utan krångel =)

Hittade skor till Sid.
Byxor till Sid.
Barba mössa och sjal till Zion.

Sist och minst...hårspray till mig ! 

Kände inte ett dugg för att titta på kläder till mig själv, bara till kidsen...mkt roligare, och jag bara älskar att skämma bort dom.

På tal om att skämma bort, på tisdag har jag bokat tid för en kemisk peeling...ska bli gött! =) ska bli fresh till våren hade jag tänkt.

Ne fan..ska nog ta o natta mig själv.., barna ska till dagis imorn.

nighty tighty


pest lr kolera..

Vad händer i mitt liv just nu, mjaa...jag går mest i bebis tankar , men även sälja hus tankar. Yes..det kom som en BOMB! Det är mycket som behöver göras med huset just nu och framöver....lite för mkt kanske. Det börjar bli ågren, för man vill ju inte ha mera lån eg, men det måste man ju...hmm. Magnus och jag är nog ganska överens där. Trivs så väldigt bra här och älskar friheten, men jag är mer sugen på att lägga pengar på resa och unna sig.

Ja vill ha en 5:a på herrhagen, men det kan man nog glömma..., dom är sällsynta! Vi har iaf inte bestämt ngt än..så det är inte klart, men vi tänker o försöker naturligtvis hitta en bättre lösning än flytt. Jaja...får se hur detta går.

Annars, har köpt äl tester..men verkar ha tappat bort min äl.. =/
Magnus ska jobba natt, så det är vinet o jag. Kidsen sover efter mycket röjj.

Nu, googla alice i underlandet och få ideér till en målning.


RSS 2.0