fin-besök

Lugn start på dagen genom att softa me lite tv och sen en tur ut för att bekämpa mossa på marken. Usch.., mkt jobb att ha hus som sagt. Sånt där tänker man inte alls på när man bor i lgh, man blir nästan lite spoild =P


Har haft besök , Ingela med fästman och lilla söta alicia. Åh..så bebis sugen man blir..jisses! Dom var bara här en snabbis, sen skulle dom till Karlskoga för andra ärenden. Strax efter kom mamma o mormor på besök. Tydligen så tror folk att man ständigt är hemma och behöver inte ringa innan för att kolla om man är på plats. Jaja, nåväl..vi var hemma och bärplockarna begav sig till bären. Barnen har varit ute och käkat bär samtidigt som mamma o mormor plockat av en hel del. Kanske kan man få lite saft iår igen..(som dock aldrig dricks upp).


Nu ska det lekas med lego.

peace


väder och myggbett



Och nu var det kväll igen. Dagarna går så fort och bildar bara ihopsatta väääldigt långa dagar. Ensam med kiddos hela dagen, helt ok fastän min skräck för att vara ensam med dom ( låter ju tamefan helt sjukt, men sanningen är att jag är matt). Försökte tänka på att ta det lugnt och sluta göra allt som man eg inte hinner med samtidigt som man tar hand om två småttingar ..såmom städa, tvätta...fortsätta med projektet i köket m.m. Ibland vore det bra att ha 8 armar, eller varför inte..vara en robot?

NU har det regnat i typ 2 eller tre dagar, lite trist med tanke på att man inte har lika stor lust att vara ute. Mycket innesittande. Trotsade vädret och kilade ner till vännerna i stan med båda barnen. Sid älskar att åka buss, vääldigt spännande tydligen =). Sura kläder allihopa, men vädret kan inte få sätta hinder ...lr hur?

Har fått årets första myggbett, ..hm..? lite sent, lite äckligt blod? ..jag hoppas helt enkelt att jag har dret äckligt blod.

Imorgon finns inga planer än.., men kommer säkert bli en bra dag. Det enda jag måste få gjort är väl att sätta ner mina blommor jag köpte igår. 

peace

Höns-sket?



Här är vi, snygga som få. Åh..mitt minsta älsk ( inte mindre älskad då..utan bara min minsta).

Vi har nyligen lagt våra barn för kvällen. Sid är så j*vla trött redan vid 18 tiden nu när han inte sover något på dagen..., ganska skönt för oss att få kvällen för oss själva. Tackar gud för att vi har fått barn som har den bästa sömn någonsin.

 

Jag har precis slurkat i mig en iskall aquatini..mums! Snart ska vi äta namnam mat och mysa. Därefter ska no mamma bege sig ut och måla lite mer.. ( kanske skulle ta och bli mitt yrke?) Love it!

Nya trösklar är satta, och det blir såå fint. Ska försöka få in en målare som kan sätta nya tapeter i vårat kök..me want so bad!

 

Yoo! nu ska jag pussa på min svettiga/sexiga gubbe <3


Något rött!

Idag har dagen handlat mestadels om hår, mitt hår! Skulle ha fått det fixat igår, men allt tar så lång tid att vi helt enkelt delade upp våra huvuden på två dagar. YES! nu är jag rödhårig igen, saknat det =) ..blev mäkta fint och tack mitt hjärtepill <3

Längtar så efter morgondagen...vakna upp med min man, och mina älskade..finaste barn. Saknar dom på kvällarna när dom sover. Åhh..<3<3<3.

Imorgon ska vi nog ta o bada..om vädret tillåter.''

pipi. peace

Underbart med nyfikenhet!

Dagens stora händelse: Jag råkade snatta, var inte alls med min mening (usch, skämmas). När jag kom ut från affären och insåg att jag hade lite grejer i barnvagnen blev jag helt ställd..men samtidigt kunde jag inte gå tillbaka..gud så pinsamt. Jaja..nu efteråt så skrattar jag åt det!

Pisset häver ner från skyn, blir en bra dag idag trots att alla gnäller på lite regn. Jag ser det som en väldigt mysig inne dag, och så får naturligtvis mina kära blommor vatten.

C kommer hit om en stund, vi ska ha en hårfixar dag =). Unna sig!! thats the HARDON. Jag tror jag vill bli rödhårig igen...tihi..vi får se.

Nu ska vi dricka lite kaffe, see ya!

peace

summer cider

plus 46 heter årets sommar cider. Betyder då detta att man ska vara över 46 bast för att tycka den är god? Så kanske det är. Smakar lite hmm...VÄL mkt sött. Jaja, när man stannar till i minsta hålan i sverige som har ett bolag mindre än 10kvm kan man väl inte räkna med att aquatini finns hemma. This will do.

Hur gott är inte smaken av en cigg och en kall öl i solen? ameeeen fy fan....det är till att njuta!


Skövde var mys, men vi hade 50 grader i solen utanför fönstret..det säger väl en del. Tur att dom har pool? jo vars..för dom som kunde och ville bada! Jag ska ju naturligvis tatuera mig när det är som varmast...FOOL!
Vad gjorde vi då?..joo..jagade kidsen all over the place, käkade god mat....drack gott vin, strandpromenarade, käkade massa glass, handlade på biltema och kikade in på HM....det får man ju inte missa ! =P
Kanske tar vi en tur till i sommar?

Ikväll har det regnat, men nu är det blått på himmlen igen..skönt! Magnus måste vara riktigt nöjd med sin semester.., har bara varit fint =). Två veckor har han kvar .., massa njuta!

NU ska jag återgå till min man o min 46:a cider.

peace


fy bubblan!

Besviken...så in i helvete !

Folk slutar aldrig att förvåna.

fuck it.


Galet mysigt.

Har nyligen haft mys med min man, gud vad underbart!


Dagen har bjudit på grisar, får, getter, fåglar, gojjor och en snor-dyr glassdrink.

Trevligt sällskap och perfekt väder, vad kan mer önskas?


Barnen somna halv åtta, båda var helt slut. Sid är inne på sin andra dag utan middags-sömn.., går endå ganska bra =) Skönt at han somnar tidigare på kvällarna nu.


Imorgon...söndag ska nog inhandlas rätt fasad-färg. Köpte en provburk häromdagen...det var tyvärr en nyans för ljus. Hoppas man lyckas ta rätt andra gången.


Näää..nu ska det drickas fanta, äta en bit choklad..sen off to bed ...lr?

NIGHTY


luder, ditt lilla äss.



Long time no see. Dags att skriva av sig en aning igen.
Med "walk the line" på tv som en förjävlig bakgrund sitter jag och får reda på tråkiga nyheter ( nyheter som då eg inte är nytt). Young people dies for no reason....sick..!

Dom senaste veckorna har varit underbara..men samtidigt väldigt förvirrande och ledsamma. Har genomgått en del otäcka saker, som jag väljer att inte nämna. Min själ gråter, men innerst inne är det nog bra.

Ser fram mot att få börja jobba i aug, ska bli j*vla underbart. Ska väl iof inte klaga på att gå hemma, jag får ju umgås med dom käraste jag har.  Maggie har semester, vilket är sjukt gott. Vi har njutit av varje sekund tillsammans . Han börjar jobba igen v30, så ett tag kvar  <3

Med sommaren kommer allt utomhus pyssel. Altan har vi byggt, målat fönsterbläck, satt blommor..klippt gräsmattan 700 gånger. Idag satte M ihop vårat nya möbelset som ska stå på den nybyggda altanen...blev riktigt nice =)

Zion..min lilla...är nu ett och ett halvt år <3, Sid ..storfisen blir 2 och ett halvt .....vart tar tiden vägen? det är ju helt sjukt. Mina bebisar, mitt allt. Mini börjar på dagis snart.....jisses! 


Annars då: Vi har varit på bröllop (hur fint som helst). Badat i sunne vattenland, spenderat några timmar på sjukan..blabla.
Nu på måndag åker vi till Skövde, ska bli gott att komma hemifrån.


Får nog räcka så.

peace

Jag bara älskar att sommaren är här...

RSS 2.0