Könlösa måndag

Familjen var på Bergvik o inhandlade smått o gott. Jag fick mig ett par nya jeans, inte speciellt åtsittande..utan tvärtom. Jag gillar tajjt, men även slappt, häng mode...MODE? kanske inte, men snyggt iaf, lite sexig med tjejer som går i bag byxor och tajjta tryck t-shirts. Vad är mer sexigt i klädväg på tjejer?  Hel svart.., typ stuprörs byxor, high heels...urtvättade t-shirts. På tal om höga klackar.., det är ju så snyggt..men ärligt talat, jag är nästan 1.80 lång....hur ska man trivas i klackar då? Har sett ut ett par skor från sko-punkten som ä bara så snygga, VILL HA! 

Vad tycks? Jag tycker dom är hot, men även sådär fin fina. Skor man kan ha lite när som. ( stan, krogen, m.m.)

Efter inhandling av byxor tog vi med kidsen in på H&M och där hittade vi värsta söta gay-t-shirten till Sid. Den är rosa med vitt tryck på. Efter H&M ..Lindex....där fann vi en snygg long sleeve som Sid kan ha under gay-shirten =)
På bebis avdelningen fann jag en ur-söt body som är rosa med pandor på...vara bara tvungen att köpa.., den var ju även på rean..jäjj!

 Här ser man lite av söta Zion med söta bodyn.
Vem bestämde att rosa skulle vara en giirlie färg? Jag tycker rosa är lika fint på pojkar, speciellt på min mini <3

23.10
Scrubs
knäcka en cola o njuta av lugn o ro.

Peace


Otvättad söndag




Imorse vaknade vi och var hyffsat utvilade, skööönt! Zion börjar friskna till tror jag..jäääj!  Det var dock lite tomt utan Sid, men endå gott. Efter en skön morgon tog vi bilen till Ikea.., IDAG igen!? yes,...vi behövde lite mer stuff. Vad var det jag sa om att man blir som ett barn =) Köpte oss en fin/enkel utemöbel som ska stå vid ingången av huset, lr kanske på våran andra altan? i vilket fall blir det nog bra.
2. Ramar
3. Hyllor till kidsen
4. tvålpump ( nej just det, den stal vi visst.hehe)

Efter den rutten, tog vi oss till salongen (där jag jobbar) för att färga lite utväxt på Magnus och även klippa Magnus vän Lisa. Om det är någon som behöver fixas i håret är det jag, fy fan vilken söt utväxt jag har...BLINK! Jag är den sortens frisör som köper billig skitfärg på konsum. Imorgon måste jag nog ta mig an problemet.

Idag är jag lortig, har inte duschat kroppen på ett bra tag.., när ska man ha tid? eller ork för den delen. Snart får jag väl anlita någon som gör det åt mig..SKANDAL! Tänkte ha lite sådär mys-sex igår.., men tanken på hur lortig jag var gjorde mig lite avtänd, nästa dag kanske? Idag är det nästa dag och jag ska nog ta mig en välbehövd tvagning av både det ena o det andra. Kanske vill min man ligga med mig ikväll, och jag känner mig kanske väldigt sexuell pga att jag faktiskt luktar gott..haha!

peace


Lördag med Ikea

Igår var som sagt minstingen på akuten igen, fick väl inte mer svar på mina frågor och min eviga oro..menmen. Han har tydligen ngt slags virus som då ger hög feber och influensa liknande besvär. Natten till idag fick varken min man lr jag någon sömn, då Zion skrek o gnällde timme efter timme. Tur är väl att the big baby Sid har perfekta rutiner och sover som en stock.
Trött som man var gick man upp, ringde mamma o fixade så att hon skjutsade mig o Zion in till ännu ett sjukhus besök. Nu var det hans öron som skulle undersökas. Läkaren hittade inge knas, vilket var skönt att höra.., men endå vill man veta vart allt skrik kommer ifrån. JAG vill veta om det finns ngt fel,  det måste det göra..lr? Skriker man 24 timmar om dygnet har man väl ont någon stans? inte bara lite rodnad i halsen...hm.
Trots många undersökningar av Zion, så har alla kommit fram till att det bara är ett virus.., så.fine..jag får vl acceptera att det är det o inget värre.

Efter sjukhusbesöket tog mamma, jag o Zion bilen till Ikea, bestämde oss för att göra ngt halv trevligt denna trötta helg. Som vanligt springer man runt där som ett lite unge på julafton o bara vill ha, ha och ha. Av någon anledning kommer man alltid därifrån med en ny lampa..kanske en matta, och alltid dom där förbannade onödiga ljusen som man endå bara eldar upp. Föresten..det där med doft ljus är så förbannat överskattat. Är det inte meningen att dom ska lukta när man eldar dom också.., inte bara när dom står o samlar damm? Vad vet jag, kanske köper folk doft ljus för att dom skiter så jävla ont, inte någon mysfaktor där inte. Samla damm o ta bort tarmdofter. 

kom jag hem med:
1. gardinstång
2. stekpanna
3. 2 lampor ( en till Sid och en till Zion)
4. glödlampor
5. rosa förvaring ( till smink & tjaffs)

Siddys rum

Jag tycker nog inte den rosa lampan visar sin rätta skönhet på bilden. Ja well, irl är den pretty.


Zions rum fick en grön.



22.36

Magnus-Magnus kollar på fotboll. Jag själv kan inte förstå vad som är så givande med att titta på män som leker på en grön plan. Zion Sover intill oss i vardagsrummet, gillar nog oljudet av fotbolls klacken. Sid är hos mamma, hon är snäll o låter oss få lite peace. Ska ta igen dom där timmarna jag missade inatt. Sömn är det enda jag tänker på just nu..åhh..

Ska krypa ner i tvåsits soffan nu, hoppas på att någon ( maggie) ska komma o smeka stjärt.
Ha en bra lördag, trots kyla, blask...slask ..

peace.

Fredag kvällen

Jag har en mini som är sjuk. Med tanke på att hela familjen har gått igenom öroninflamation, bihålsinflamation o hög feber så är kanske inte det så konstigt. Zion är just nu på akuten med sin pappa för andra gången på mindre än 24 timmar. När man är tre månader så är man så skör, så lillen fick åka in för halsont o tarmbesvär. Fick ett sms av daddy YO nyss ,där  skrev han att Zion fått koksalt och ska få smärtlindring. Jag saknar minstingen, trots att han har varit en gaphals sen han föddes. Han har faktiskt legat i min mage i nio månader!

Min "sjukdom" håller på att försvinna.., det är så skönt, jag kan le igen..och verkligen mena det! FAN ta vintern o alla som blir sängliggande pga influensa o annan shit. Vad hände med att våren var på väg? Idag är det bara snö o mera vinter...usch. Betyder detta att vi kommer bli sjuka allihopa en gång till innan säsongen är slut?

Jag har en sådär bra fredag kväll. Har lagt Sid för natten nu iallafall så jag kan avnjuta lite mat. Längtar tills mini kommer hem, hoppas han inte är såpass dålig att han måste stanna kvar för natten. Kom hem män.

Mini

Liten

En början.


Ett missbruk , en vardag.
Jag börjar med ett namn, ålder och därefter...

25, känner mig inte som 25..kanske mer som 20, yes..om man ändå kunde vrida tillbaka det förbannade uret , bara för dagar..minuter.
 Skulle jag inte börja med namn?.., jovars..från Sarah till Charlie. När man en gång vill byta livs-stil, eller mer i klarspråk byta liv är det en förbaskat bra början att byta ut något från det gammla. Jag valde att byta mitt förnamn. Nog skrivet om det, jag ska nu fortsätta skriva, blogga..whatevva
.
Hör o häpna. Jag har skaffat mig familj...vem kunde ana, inte ens jag. Träffade min älskade spermadonator ute på krogen en kväll, det var inte alls meningen att gå ut, det var ju en fredag kväll...(jag går aldrig ut på fredagar).
Tydligen hade vi snackat på nätet några gånger innan, men det var väl inte mer än så..., typ hej och hej då på msn. Well.........full som jag var och likaså oblyg vinkade jag till mig denna man som jag på något konstigt sätt kände igen, men visstre inte riktigt var ifrån.., snygg var han iaf...åh my!  JACKPOT! fick napp, och vips ..kåt som jag var följde jag med honom hem.., där fick jag mig rejält som jag verkligen behövde. BRA SEX...så jävla bra sex, jag ville bara ha mer när jag vaknade dagen efter , fastän jag kände mig som en gråsugga i % haltiga ångor..HOT, not.
Detta kan ju leda till bra sex framöver, och vilket det gjorde. Det var mycket sprit och alot med sex, allt sex man kan tänka sig, men bara det bästa.
Detta fortsatte av någon konstig anledning =P , vi trivdes som det blöta trivs i det blöta. Detta ledde till ett grymt bra förhållande efter en tid.., det kunde JAG aldrig tro..efter att ha gått ifrån ett skitnödigt förhållande innan .

Sex sprit och mat,..ok...kanske inte så mycket mat..men endå. Vilda fester och mera sex. Deta ledde till en graviditet ...vilket ledde till en bebis.

Idag är jag tvåbarns mamma...
våran andra bebis kom nu i jan. Våran första son heter Sid,. han är ett år.  Vi jobbar snabbt ..min sambo och jag =).
Nu har man som sagt familj...en egen..det är grymt.., men visst jobbigt. Tro mig när jag säger..det blir mera sex...men inga fler barn!

En liten sniiiikipiiki sålänge. Jag har bebisar o matlagning kommande.

peace

RSS 2.0