illa pilla !

Men guuud, hur kan man må såhär illa? Kroppen är bra jävla efterbliven.

Gissa vad vi gör nu, JD och gänget....burgers och champis!!! yes...vi firar att Maggie har gått på sin efterlängtade semester =) <3

Ikväll ska man kanske titta på olika resor? ingen dum idé det där.

Snart bröllop, snart sjukan, snart perfekt.


Is this pain?



Yes! då var man iväg och började på en ny gadd =). Skulle nog suttit 5 timmar var det tänkt, men klarade inte mer än 1 och en halv. Värsta stället jag blivit gaddad på..totally! Muttan var inget mot detta...!

Man tycker att benet (låret) där det finns mkt fett inte ska kännas speciellt...men jo för fasiken..vill helst slippa göra mer men det går ju inte =/

Ikväll mår jag som en rygglös. Eftersviterna från tatueringen? hmm. Feber men ingen feber, värk i hela skallen, hals..och benet naturligtvis. Fy!


Jo, till mitt beslut då....jag tror jag bestämt mig, men mår apa av det. Vill att någon ska komma och krama och säga att allt blir bra, allt går om man vill. Kanske det, men jag är tyvärr inte super-kvinnan i trikåer. Ne hell..mkt som suger just nu, men även alot som är posetivt.


Snart har mannen semester, i hela sex veckor..det ska bli gott. Ska nog unna oss en weekend lr liknande. Idag kom ju typ sööö möö pengar =) då ska man väl kanske ta o unna sig det ena o det andra..tihi!


Nää..sängen kallar, vill tillfriskna..nueee!


peace


bra eller anus?

Då har man fått ännu en stor nyhet, större än vad jag kanske kan hantera just för tillfället. Blev så fruktansvärt glad, men nu efterhand vetifan.

Vet att jag klarar allt, allmost iaf...men frågan är om andra kan hantera och vara glada. Vore inte fel att vara oberoende, och äga typ några miljoner....fett med nice.

 

Nu har jag alltså två val,...what to do. Gah!


RSS 2.0