Sov så gott!

Zion Lee




Att Zion vaknar samma tid varje kväll/natt börjar bli ett orosmoment. Han är endå snart ett år gammal, borde han inte sova åtminstonde en hel natt mellanåt (förutom när han är sjuk) ?

Vi lägger honom samtidigt som Sid varje kväll, för det är då han är trött... ( kring sju, halv åtta). Sen vaknar han alltid till vid 24 tiden och sen en gång till kring 3 eller4 snåret. Det är precis som att han är en tidsinst bomb. Zion vaknar o gråter hysteriskt, och varför gör han det? Det är inte hunger,, inte tänder som krånglar..hmm..mörkrädd...nää...vi har lampan tänd ibland, men det gör ingen skillnad. Suck..., jag vill att han ska passera detta och kunna sova hela nätter.., det behöver han. Min minsting...tänk att det ska vara så svårt.
Jaja, vi ska väl vara tacksamma för Sid och hans bra sov-vanor.


Usch...tråkigt att kl börjar bli mycket, jag vill sitta uppe hela natten och titta på usel tv och dricka gott, synd bara att man vet..att sovmorgon existerar inte. Det blir väl till att borsta gaddarna, lägga sig i sängkläderna som skulle ha tvättast för länge sen.......och sen försöka blunda.


Sov nu gott


Kommentarer
Postat av: Camdidam.

men stackars lillfis,(

vaknar han om han ligger inne hos er?

vet att viktor höll på sådär ett tag. han var orolig liksom när han inte fick närhet från mamma & pappa.

puss <3

2009-11-30 @ 08:05:18
URL: http://tellmesweetlittlelies.blogg.se/
Postat av: HANNAH

Haha ja, jag är väl det :) Händer det något spec i veckan?

2009-11-30 @ 09:49:17
URL: http://hannahborg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0