Åhå!

Vi försöker få igång internet på min dator, det går sådär. Inte ska någonting vara lätt.


Idag har jag jobbat, och det var sååå kul! älskar mitt jobb...kunde inte önska något bättre jobb..sådäså!

Det har inte alls varit kallt idag, bara -20...brrr! det är lite väl mycket. Usch...man kan ju inte ens vara ute med barnen, dom blir ju bara ledsna. M kom och hämtade mig efter jobbet, vi skulle åka och handla inför imorgon...och kommande dagar.., jepp..BERGVIK dagen innan nyår...fuck me. NEJ..vi vände illa kvickt. PÅ vägen insåg vi att bilen ine blivit något varm alls.., kallare i bilen än utomhus...hmm? När vi kom hem och jag öppnade bildörren lät det som att den var på väg att explodera...bilen alltså. Jepp...något har säkerligen gått sönder..FAN! Något mer som ska gå sönder kanske? hela huset? FAN vad jag är trött på tråkigheter. UTGIFTERna bara väller in och vi är inte speciellt lyckliga just nu. Bajs.., jag vill gå o lägga mig.


Hoppas dagen blir bättre imorgon, och att bilen kanske vill fungera? hmm...

Nu ska vi titta på true blood, och mysa med varann. Älskar min man.

peace


jammi <3

Tack..åter igen tack alla som förgyllt denna 26 års dag.., uhh nej! nu avslöjade jag min ålder...jaja!

Baby, i love you. Johanna o Carro...tack =)

Thomas.., tack för bra fika sällskap.

Tack mamma för att du är så otroligt snäll i alla lägen, finns ingen som du. <3<3<3

Kvällen spenderade vi på resturang med god mat och gott vin. Till helgen kommer släkten..det blir nice.

Nu är det soffläge och kel som gäller.

puss


Happy Birthday to MOI!

Imorse kom min älskling hem från jobbet. Vi väckte våra söner...käkade frukost tillsammans och bara myste. Sen smög mannen iväg och tillbaka kom han med två fina paket. I det ena var det en svart korsett..hot as hell. I det andra paketet låg en rosa mini laptop =))) WEEHOOO! jag har världens bästa man, me love!


Sen var det dags för M att sova efter en hård natt med jobb. Jag packade in barnen i vagnen, och iväg till dagis med Sid. Kallt som fan...sådär att ansiktet höll på att förfrysa.., men vad gör det när man vaknar på rätt sida?
Vidare iväg till stan, träffade T, fika o töla lite. Mami var bara tvungen att handla på rean..jäjj! Fick tag på hello kitty tofflor, jacka till Sid, skor till mig och lite annat smått o gott.

En väldigt bra start på dagen <3

puss


Jag vill gråta, skrika..och slåss!

Inte för att jag haft en dålig dag, men endå har jag en obehaglig känsla i min mage....en riktig klump som gör ont. Jag tror jag behöver mina vänner, hmm..och dom är? Gud så trist att jag känner så.., men faktiskt..
Dom skulle nog aldrig kunna sätta sig in en min vardag/min situation. Finns ingen förståelse.., och ingen som ens kan nämna att finnas där eller möjligt hjälpa till. Jag trodde det var hela grejen med att ha vänner.., att man skulle kunna anförtro sig och dela allt med. Visst,..jag är inget helgon, jag kan vara skum.., men det har väl kanske med att göra att jag går i en bubbla hela dagarna, utan syre! INTE en vuxen så långt ögat kan nå...


Jag vill helst inte lägga mig i sängen , kanske kan sova på soffan.., känns inte lika ensamt när tv:n är på i bakgrunden. Usch..har blivit så jävla mörkrädd och orolig för lilla minsta. Snart brister väl något viktigt i mitt huvud av all inre stress. Kanske går det över om man gråter en aning?

Hoppas dagen blir bättre imorgon, det är jag fan värd!

Läggdags



Måste bara börja med att tala om att jag älskar vädret och är ganska nöjd över att det förmodligen ska bli -19 på min födelsedag =) Jepp, jag fyller år på tisdag..men jag tänker inte avslöja min ålder. Tänker aldrig bli gammal! =PP


Denna dagen har varit mys på något speciellt sätt. Vi har varit på Ikea.., lallat runt. Käkat MAX mat, och myst i soffan framför true blood. Nu på eftermiddagen åkte M till jobbet, för att vara borta hela natten..kommer hem igen imornbitti. Saknar han tokmkt! Men snart är han ledig igen..wee!


SEN till en annan sak. Vi hade våra kära grannar över på fika igår. Sen tog vi oss en promenad med pulkor o hela kittet..det var trevligt. Idag knackade Pernilla på och såg ut som att hon skulle berätta att någon hade dött. Tur att det inte var så.., men tyvärr så hade hennes båda pojkar fått magsjukan (vinterkräkis?) =///


Nu sitter jag o vakar över mina barn.så att inte dom blivit smittade..., hoppas verkligen vi slipper den skiten. SNÄLLA LÅT OSS SLIPPA! Vet inte hur det är att ha små barn som har kräksjuka, och vill helst inte veta hur det är.....avstår helst! Man kan ju endå tänka sig....BLÄÄ!


Ska man sova på soffan idag? mja..får se..

Pusspåpung


NU ska jag berätta..

om julen.

24 Dec 09.
Kl var ungefär åtta på morgonen, jag vaknar av att grannen står och bankar som en tok på våran dörr. Vimsig och yr av trötthet springer jag upp och hör samtidigt ett jävla oväsen. Min första tanke var.., O SHIT! vi har säkert fått vatten i huset, lr så brinner det.
Jag ser att grannen är utanför huset, öppnar dörren och han säger då att det sprutar vatten på utsidan (kranen).
När jag säger sprutar ut vatten, så menar jag litervis i sekunden. Grannen får ta nyckeln som går till kranen och försöker stänga av vattnet, men detta funka naturligtvis inte. In i huset och vrider på huvudkranen...som då leder till alla kranar..även toalett. Vi inser att ett kärl har brustit och vi kan därför inte sätta på vattnet igen. Jag blir förtvivlad och tror att det blivit skador på huset.., men lyckades få tag i länsförsäkringar som säger att det är ingen fara när man har krypgrund. Efter jag pratat med vårat försäkringsbolag ringer jag efter rörmokare som har jour..., OCH INTE en jävel har jour. Vi står alltså där utan vatten tillgång, kan inte gå och skita på toa..jaa..you name it!

Detta skulle vara våran första jul som en familj tillsammans..hemma! Vi hade fixat med allt, mat och allt där till. Detta slutade med att vi inte kunde bo hemma på jul, utan fick åka hem till min mamma o fira jul där.., utan gran..utan tomte...huh! Jag grät faktsikt...så jobbigt var det..o det tog på krafterna framförallt.

Igårkväll lyckades vi (eller rättare sagt mammas gubbe) fixa en temporär lösning.., så nu kan vi vara hemma
 igen..och helevete vad det känns bra. Tack Lasse!! =)

Varför händer detta på julafton då inte en jävel jobbar? Vi har haft en del otur med huset, men det här tog ju priset. Är det en förbannelse över huset? hmm..

Ja well, för att finna något bra i all denna röra..sååå är vi och barnen fett nöjda med alla klappar =) jätte fina.., och användbara! Barnen blev nog lite bortskämda iår =P

Ny outfit av mormor

 

Sid hemma hos mormor, men nya klappar =)

 

Familjen <3



Zion bus

Några bilder från Julafton hos min mamma.

Så..

nu är det matdags...

pöss


Mer jul..

Oh jävlar vad vi har grejet idag:

Handlat det sista inför imorgon
Slagit in klappar
Målat Zions vägg
Satt upp granen
Städat
lagat mat, twice!
OCH naturligtvis bytt 300 bajsblöjor...uhh.

Nu är vi trötta min man o jag, trots det så måste vi greja lite till innan läggdags. Imorgon är det julafton mina kära barn!

Puss o godnatt!

Mys..åhh..

Efter att ha drömt fruktansvärt konstiga drömmar vaknade jag till av obehaget. Nu sitter jag här 07.54..uppe med tuppen. Jag klev alltså upp före dom andra. Jag värdesätter min alone time på morgonen.., den är helt underbar. Sitter med en kopp grönt the och har varma sockor på mig.., myspys! Nu tycks jag höra Zion.., gungar så det dånar i sängen.

Idag blir det hektiskt. Mycket som ska fixas inför imorgon. Julgran, julkransen, maten, städning..you name it.

Visst är det mysigt med all julbelysning?

puss

Snart såå..



Sid är på dagis, Zion och jag är hemma i värmen. Idag har min modiga hjälte fått sin vaccination nr 2. Efter det att jag lämnade Sid på dagis åkte vi direkt till BVC där dom hade öppen mottagning just för vaccinationer. Han grät i en sekund ungefär..sen var han lika glad igen som vanligt. EFter BVC gick vi vidare till mitt jobb och hälsade på. Bara brudar o en liten charmig kille...naw!


Kylan bet lite för mkt idag så vi åkte hem, Zion var endå vääldigt trött. Nu sover han min mini och jag ska strax laga mat, inte ätit något idag...börjar kurra lite.


 2 och en halv dag till julafton!


shut me up

Jepp, glömde såklart min kamera hemma igår =( Vi hade julfirande med jobbet! tokmysigt!! men synd som sagt att jag glömde. Vi hade lördagsöppet på man salongen , jobbade från 10 - 15...PERFEKTA arbetstider !


Nyss hemkommen från rud salongen igen.., har varit och klippt en jätte gullig tjej. C från tattoo studion.., vad säger man....tjänster o gentjänster..tihi. Tog tag i lite städning när jag endå var där, det såg ut som fan efter festen igår...hu. Aja, nu är jag hemma och ska snart sätta mig och käka mat med man o kids.., om dom nu vaknar ..(sova middag tider).

I eftermiddag ska jag göra väggmålning, sen kommer mamma o rigmor på besök. Trevlig söndag med andra ord.


YES, vem kunde tro att det antagligen kommer bli en vit jul iår?


puss på pung

Förlåt mig bloggen

Såhär ligger det till.

Vi har varit utan INTERNET, TV och även så telefon i över en vecka.., detta är varför jag inte skrivit på 8 dagar?

Det har ju hänt massvis under tiden jag inte suttit vid datorn..exempelvis...den där helgen (förra helgen) som var hur bra som helst! Jag vill gärna göra om det. Helgen var fylld med kärlek, shopping och gott att äta (sakna).






Under veckan som gått har M jobbat nätter, Sid har varit på dagis.., vi har krånglat med telia, krånglat igen med telia, handlat klappar..handlat mat för vårat sista klirr, Johanna har varit här.., hmm..jo..jag har gaddat mig on private parts =P

Idag har jag jobbat, det var fett med nice! Imorn ska jag jobba igen.., sen efteråt ska vi ha julfirande med personalen =)


SOM sagt utan tv still =/.., detta innebär en massa film tittande..
JUST NU: ICE AGE 2
Någon som sett trean?

M umgås med några vänner, jag..jo alone time..ahh! Inte fel.
Men nu längtar jag lite efter mys, kom hem.

puss

BTW. snart är det jul, och snart är jag ett år äldre ..oh my! =P


BYE

Gud vad vi behöver denna helg.
Sitter o väntar på att Barnens farmor ska dyka upp. Sen ska vi iväg med Zion till mormor.....sen är det bara att dra =)

Ha det gött!

puss

Tihihihihihihihihihhi



YES! armen är snart klar, skulle ha blivit klar idag, men jag orkade inte sitta en timma till, höll på att svimma av smärta. Jag brukar tycka armen är ok, men den här gången var det som han körde en decimeter djupt, AJ!
Till veckan som kommer blir det en ny =) OCH man kan aldrig gissa vart..haha! Johan är så snäll så.., han gaddar mig och jag klipper honom.., kan inte bli bättre deal =) PLUS att jag antagligen får en overhead av honom.., jävlar va nice!


Imorn ska M och jag checka in på hotell, och bo där från fred till sönd. Det blir en helg med avkoppling, kärlek och god mat. Vi har med andra ord fått barnvakt till båda barnen heeeeela helgen...hell yeah!

Ikväll har vi käkat lussekatter och druckit glögg.., mys <3
Snart blir det sängen, måste vara pigga imorn =)

puss och lycka.

Jobba är kul JUL!

TJO. Idag har jag varit och jobbat! hell yeah!!! jag älskar mitt jobb =) Pratade med chefen idag om mina arbetstider i jan, det börjar bli ont om personal..då alla ska gå hem på mamma ledighet eller har tagit tjänstledigt. Vi måste parera mera och lägga ett plus ett. Får helt enkelt jobba när Magnus är ledig, vad mer kan man göra?


Ja, jag stod över på salongen tills kl blev 20, hjälpte en vän med håret..och även så hans chef ...., nu känner jag mig en aning mör. Tröttheten har kommit ikapp, och soffan ligger risigt till ikväll. Är det någon mer än jag som bara älskar att sova på soffan?


Köpte en ny rengöringskräm från loréal, som va sådär.., huden känns som sammet efteråt (låter ju bra)..men..det känns som huden blir sämre.., kanske är det jag som inbillar mig, det må vara all choklad...kanske? OCH så beställde jag nya linser idag då jag upptäckte att ena min lins var trasig..fan! Har även tagit hem provbågar från lensway.. =) om man köper två par får man ett par för halva priset.., hur bra är inte det då? Åh..jag tycker det är så HOT med glasögon..me like.


Nope.., vad sägs om lite Betty och M myyys <3

puss


Dom var här..

Karlstad Energi var på besök. Jag som har ringt o ringt, men dom har inte ens brytt sig? Det ska allstå behöva gå så långt att min mamma ringer till dom. Är det så att man ska vara 40 plus för att höras och att folk ska lyssna.

Zion har varit hos läkaren på morgonen, kollat hans mage..då han spyr efter han har ätit fortfarande. Dom vlle ha koll och vi ska åter igen i jan. Hoppas det ger sig.


Sid är NU på dagis, härligt! den där lilla surgrisen får gärna vara där hela dagen.., nää..synd!

Så.., jag letar ivrigt efter en overhead, men tydligen är det ingen som vill sälja, eller så är dom utrotade?


Kom och ge mig.



Utsvulten. Jag menar inte hunger.., jag menar KÄRLEK som i annat ord ni vet vad. Ah.., öken..blablahaaa. Jaja..det blir så ibland.

Dagen har varit lite sådär boring, barnen likaså....typ sura! GNÄLL och åter gnäll. Vi har storhandlat, men blev endå ganska billigt..(beror ju på vad man jämnför med). M har snackat med bank-snubben som inte beviljar oss det lånet vi behöver.., fan! detta betyder att vi behöver träffa honom, och inte bara prata på tele. VI behöver köpa loss våran tomt.., då "hyran kommer att fördubblas efter nyår. Bajs vad dyrt d är me hus.


På eftermiddagen åkte Sid o moi hem till Carro o Alicia.., lät barnen umgås..men Sid är väl inte den roligaste att umgås med.., han sitter mest o leker själv. Tillbringade några timmar där, sen hem igen och bingen för kidsen!
Jag har varit yr, och haft yrsel hela dagen.., skriver säkert fel i många ord också.., lite snurrig.., vet inte varför..JÄRNBRIST?

Nu ska ja ta en välbehövd dusch.., jag luktar lite funky.

puh


Nämen åh...

så trött man kan vara.

Det tog musten ur mig att spendera 3 timmar hos våra grannar. Så trevligt så var det. Vi fick kladdkaka, kaffe, glögg..och skumtomtar =)


Barnen röjjde , vilket var väntat. 4 små killar ..det kan ju inte bli annat än röjj, och skrik och gnäll.


Idag har jag en myskänsla.., det hänger liksåm mys i luften..me love! M har börjat med kvälls käket.., som då blir klyftis och mer? det vet ja ej...något smarrigt med mkt sås kanske..namnam.

Puh


Tok söndag


Idag känns allt så mkt bättre, trots att min hy är torr som hundra år gammal snus.

Snart är det dags för lunch, först ska väl barnen vakna. Vet inte om jag hinner baka innan vi ska vara hos grannarna, nää..tror inte det. Dom får nöja sig med bullarna vi bakade för några dagar sen, som jag naturligtvis frös in.


Vi ska även få låna overhead:en idag med.., vi ska göra värsta coola Mario Bros rummet till Zion =) KUL!

Nä..nu ska jag greja, vilket jag alltid gör.
Undrar om Linda Rosing har fått någon kiddo än..hm?

puss


Dåliga dagar



Jag vill vrida tillbaka tiden. Jag vill gå i ide eller något. AH!! skrika och låta mig vara. Miljöombyta tack!

Till veckan ska jag iaf jobba en dag, det ska bli trevligt. Hälsa på Marielle ska jag hinna med också.


Då har man bölat lite.., det var skönt. Usch..jag är rädd att jag ska falla dit igen.., jag försöker vara stark..men det går inte alltid som man vill.


Kalaset idag var trevligt, förutom att Sid tär på mina nerver ibalnd. Magnus mormor är så söt, hon har stickat mössa o vantar till kidsen, jätte fina ju =)

Tack =)))

Äsch.., trött o grinig..ska tvätta mig i ansiktet o sen ska jag värma några lussekatter.

Bah


värk o elände

Opps vilken natt. Zion härjade och även så mössen på vinden...tror jag endå lyckades få 5 timmars sömn, not bad! =/
Morgonen började ju förträffligt. Kiss och bajs, och en mamma som har hemsk mensvärk. Fan! vart kom denna värk ifrån? jag hade aldrig mensvärk innan jag fick barn. Det ska allt vara vi kvinnor som ska stå ut med all smärta och börda. 


GIRLPOWER? long lasting life. Vi lever väl igenomsnitt några år längre än vad män gör.  HA!


Nu ska jag byta fler blöjor, sätta på finkläder m.m. Vi ska tydligen åka redan kring 12 tiden...ouch! bråttom jag fick.

Ha en bra lördag eller nåt..

peace

cola veins

Det doftar fortfarande lussebak från i förmiddags. Mmm..dom blev så goda. Ska ta med till grannarna när vi ska dit på söndag o umgås/vara sociala =)


Sitter o slö-kollar på idol, som typ mer än 80% av sveriges befolkning gör..tycker fortfarande det är överskattat! ..men samtidigt kan jag förstå varför folk tittar. Mami är ensam hemma, med två kids som sover...

M jobbar natt =/ , fredagsmys med datorn och ett glas cola, inte helt tokigt faktiskt.
 

Pappa ringde förut och tyckte att jag, han, axel, johan, sebastian, smilla und mina kids ska träffas på stan imorn förmiddag för att fika...MÅSTE nog säga att jag blev en aning paff! Detta sker så sälla, men i samma sekund som jag tyckte det lät väldigt trevligt insåg jag varför pappa helt plötsligt fick en sånt här bra infall, JOO...Viola jobbar! pappa kan smita hemifrån...haha!
Det ska vi iaf göra.., det ska bli mys.


Vad sker mer i helgen.., jo..90års kalas imorgon.., Magnus mormor. Det kommer säkert bli trevligt, nytt folk är dock lite jobbigt..jaja, vad gör man inte för familj o vänner <3


Nu ska jag titta efter julklappar har fortfarande inte en aning vad jag ska inhandla..fan!

puss på pung



Dra mig i håret!

Kan inte något hända snart.., typ vad som helst! Jag låter tom någon, vem som helst nypa mig i armen.
 

Jag trodde att jag tyckte om vintern, men naj så fel jag hade. Vem tycker om att gräva ner sig i ständigt mörker? Man kan ju inte ens gå utanför dörren efter kl 3, får då ser man inte vad man gör. Det är kind of boring att sitta inomhus med kidsen. Klart man kan hitta på annat än att sitta inne, men självaste lekandet utomhus..nääj..d går nästan inte. Om det hade varit sommar hade barnen kunnat vara ute tills d var läggdags...gud så gott. Kom nu sommar..du är efterlängtad. Julen är välkommen, men sen kan vintern fara....HEJRÅÅÅ! bye.


Jag ska nog försöka hitta en bästa kompis.., dom finns det så lite utav. Vart ska man börja leta? Internet kanske?

Kan man hitta någon som är mer lik en själv, har samma värderingar, humor utav bara fan..

Kanske man ska lägga ut en kontaktannons? Hehe.


Jag tror jag ska åka till Åmål o kidnappa min hund, jag saknar honom fett mkt! Jävla cepe patrik...!
Usch, jag tror jag måste gråta en sväng ikväll. Lite jobbigt nu.


bajs


Nu..

Sover våra fisar. Det var inte några problem alls för stor"mannen" att somna, han däckade allmost direkt. Zion fick åka lite bil med pappa innan det blev nana time. Dom åkte och köpte MAX ..mums! vi unnar oss aldrig god mat annars..promise! =P


För ca ett år sedan


Tittade igenom Sid mappen och hittade den här bilden. Naw, söt SIDDY! tänk vad han har växt. Det går på tok för fort. Igår yttrade sig min mamma om att vi inte skulle skaffa fler kids (hon vill inte behöva vara barnvakt mer än vad hon är nu)
Jag satt mest tyst.., ingen idé att ta upp den diskussionen med henne..blir bara arg..hon vet nog innerst inne att det kommer bli en till. Åh..bebis!


Ikväll har jag äntligen fått tummen ur/fått tid över till att färga utväxten.., blev massa hot..haha..rött iaf. Får se om jag blir en långvarig rödtott.., förmodligen inte.

Imorn ska vi dola lite mer här hemma medans Sidden är på dagis.., man måste passa på.., virvelvind deluxe!

Sov nu.., inte jag..men du kanske.

peace


efter fem



Försöker få Sid att bli lite intresserad av Snobben, eller tecknat överhuvudtaget. Längtar tills han kan få ro i kroppen och sätta sig ner o avnjuta lite Bobster.

Nää..han hoppar hellre i soffan och kastar iväg min mobil bakom den...huh!


vart tog den pekken vägen?

Kan dom dyka upp eller ? förmiddag räknar jag som innan 12 ..lr? Jag måste ju för faskiken dra snart. Suck.

Skynda äta mat, ringa o klaga lite...

baj


Goder morning!



Blää! Det är verkligen inte hej , satan vad pigg jag är...., varje gång man vaknar. Det är mörkt o jävligt, och det känns ju som att man går upp mitt inatten. Imorse snoooozade jag kanske 3 gånger, det lönade sig med stress. Inge frukost här inte, bara att ge Sid välling.., sätta på kläder ..i med kidsen i vagnen och sen tjoohoo iväg! KALLT var det bannemej, rättare sagt -7.


Igår köpte jag hårfärg, trots att jag är frisör köper jag min hårfärg i butiker..haha..fy fan..skäms på mig! Jaja, jag köpte iaf någon intensiv röd (svårt att få tag på the btw). Men nu vet jag inte om jag vill vara rödhårig längre...hmm? Tröttnat så eländigt fort. Ser för övrigt fööörjävlig ut i håret då jag sparar min stackars lugg som jag aldrig låter vara ifred. Denna gången ska den få växa ut...jooo!


Strax kommer anticimex hit för att placera ut gift/fällor runt huset, bort med mössen som vill äta upp våran vind. Jag tycker faktiskt det är synd om mössen, men samtidigt kan vi ju inte låta dom bo där uppe.., dom hörs på nätterna och dom kan ha sönder en massa sladdar o jox.


Jag ska ställa mig o laga mat, vad ska man äta tro? Jag o vegetarisk mat.., gud vad vi inte går hand i hand. LÄR MIG LAGA!

Nope, nu ska jag åter igen pyssla..innan maten.

puss eller nåt






housewife

Fruarna är på tv, det är bra! me like! käkat chips och dragit i mig lite cola..nästan som fredagsmys =P

Bebisarna sover, hoppas Zion sover hela natten...HAHA..det lär ju inte hända. Hoppas den där/dom där mössen sover med.., kanske man kan sova i sovrummet inatt.
 

Usch.., kommer nog inte kunna köpa så många klappar som jag vill, pengar har vi ont om denna månad...JÄVLA SKIT! Ja well.., vi kommer iaf kunna äta god mat och vara en FAMILJ på julafton <3 Zions första jul, tihi!


Imorn ska M jobba igen, jag blir ensam.., men tur att Sid ska vara på dagis i några timmar iaf.
Nu ska jag fortsätta njuta av fruarna.. haha..(det där lät hot)

PEACE


Mus

Jahapp, jag har hunnit med julklappar, och lagat mat! 5 timmar går så fort! Nu ska jag hämta Sid på dagis. Hoppas han har sluppit sova i sin egen skit idag. Om detta händer igen kommer jag förmodligen bli en aning grinig!

Hoppas anticimex hör av sig snart, jag vägrar höra på dom där jävlarna en natt till.

Näpp.., nu ska mami kila ut i kalla vädret (men fina dock)

puss


RSS 2.0