Imorgon.



Tihi, var tvungen att lägga in bilden på mitt grav test som jag tog i slutet av feb. Det var lycka! <3


Nåväl, hos doktorn gick det bra och dåligt. Ska vara sjukskriven 50 procent i två veckor till en början. Mina värden är sämre och jag har tydligen fått foglossning. Det bra med det hela är ju att jag har tid att verkligen vila o njuta av värmen.

Imorgon den 1 juli ska vi på det STORA ultraljudet =) Vi ska självklart ta reda på kön, så det blir lite som på julafton! Fatta, halva tiden har gått....jisses!

HAPPYHAPPY day

v.19



Och så var vi inne i v19! tjoho =)


Fy.

Sjukskriven och känner mig..buhäääää!

Blev sjukskriven för en vecka sen. Barnmorskan tyckte att mina värden var för låga trots att jag äter extra av allt. Samma dag fick jag ont i ryggen och det har hållt i sig tills idag, nu har det släppt lite..men jag haltar typ när jag går för det finns inte den styrkan än. Imorgon ska jag till en läkare, och får då se om det blir flera dagar med sjukskrivning eller om det är dags att återgå till jobbet.

ikväll lindrar jag minn depp-koma med ett flertal avsnitt av unga mödrar, mat..smörgås..och avstängning av mobil. Suktar efter annanas, inte konserv..utan den riktiga frukten så att säga.

Sängen blir min date ikväll, m jobbar natt. SKÖNT..., behöver vara ensam och få grubbla över sura miner och jobbiga samtal från försäkringskassan.

godnatt


v.17


v.15




Hej och hå vad tiden går, och nu är sommaren här! Tyvärr så var man tvungen att jobba bort hela denna vackra dag, sjukt tråkigt! Menmen, om ngn är nöjd så är det väl chiifen, då vi drog in 13000. Oj vad mycket det såg ut.., hade velat ta pengarna o shoppat grejer för =)



Imorgon är vi lediga ihop, ska bli mys. Tänkt att greja i trädgården, göra fruktsallad och vem vet..kanske grilla?
Sovmorgon är iaf ett ja tack! nödvändigt ont!


RSS 2.0