Kommande

Oo..vi har lite att greja med här hemma då vi ska ha "dop" för Zion på lördag. Just det, igår blev han 6 månader min mini-fis!

Vi behöver bland annat köra iväg allt skräp som står i carporten.., det är lättare sagt än gjort..! Måste även fixa mera bord o stolar.., hmm..ska nog höra med mormor om hon har något på lager. Sen till det viktigaste..MATEN.., vad ska man bjuda på? Sist gång när vi hade "dop" för Sid köpte vi smörgåstårta.., men det är eg väldigt tråkigt..och vanligt framförallt. Funderar på om man ska fixa pasta-sallad eller nåt i den stilen.

Imorse gick Magnus av sitt pass och är nu ledig i 5 dagar, jääjj! ska bli så gott att ha älsklingen hemma. Allt blir ju så mycket lättare med, med tanke på att den är han som har körkort...enklare att ta sig nånstans. Åh sen slipper man ju sova all alone.., gud så gott.



Till något helt annat.
Vad hände med att svara i telefon, vad hände med att man kanske kan ringa upp? vad hände med att bry sig? gud så less man blir. Ge och ge, men aldrig få tillbaka., NÄR SKA JAG LÄRA MIG? usch.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0